Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walczące Skarpety Podbeskidzie
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Żyłka probeert naar een medespeler te passen. Kikowski is nu in balbezit. Zieliński onderschept slim de pass. Zieliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walczące Skarpety - Podbeskidzie 0:1

16e minuut.
Mijakowski haalt uit met een fantastische trap. Ignasz speelt de bal door. Zakos kopt de bal weg. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walczące Skarpety - Podbeskidzie 1:1

26e minuut.
Połącarz verovert de bal door een tackle van achteren. Połącarz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Odolan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rudiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudiak passt de bal met de wreef. Połącarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Borysewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walczące Skarpety - Podbeskidzie 2:1

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Magalski met een harde bal richting middenveld. Daar is Szczaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieliński is nu in balbezit. Zieliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walczące Skarpety - Podbeskidzie 2:2

35e minuut.
Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chromik de bal. Zieliński rent richting de bal. Zieliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Borysewicz is nu in balbezit. Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Borysewicz zijn tegenspeler op de grond. Borysewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Żyłka is nu in balbezit. Żyłka speelt de bal door. Zieliński is nu in balbezit. Janiaczyk rent richting de bal. Janiaczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walczące Skarpety - Podbeskidzie 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walczące Skarpety 51%, Podbeskidzie 49%.
Walczące Skarpety - Podbeskidzie 2:3

60e minuut.
Zieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik verovert de bal door een tackle van achteren. Janiaczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Janiaczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walczące Skarpety - Podbeskidzie 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walczące Skarpety 68%, Podbeskidzie 32%.
Walczące Skarpety - Podbeskidzie 2:4