Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Rzeszów Real Ścinawa
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 36.7
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Gadžić onderschept slim de pass. Farris bereikt de bal nog maar net als eerste. Farris passt de bal met de wreef. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:1

7e minuut.
Farris rent richting de bal. Viik rent richting de bal. Viik draait met de bal, schiet en ... Gajek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczaniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:2

9e minuut.
Emenalo speelt de bal door. Klungelig pakt Chilikov de bal. Chilikov geeft een lange en hoge pass. Gadžić rent richting de bal. Gadžić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Chilikov met de inworp. del Val probeert naar een medespeler te passen. Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadžić verovert de bal door een tackle van achteren. Gadžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Igloński is nu in balbezit. Viik verovert de bal door een tackle van achteren. Viik probeert naar een medespeler te passen. Gadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadžić draait met de bal, schiet en ... Szczaniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Viik passt de bal zonder na te denken. Farris kan de bal niet met de borst controleren. Farris probeert naar een medespeler te passen. Chilikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilikov passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal. Szczaniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Baszkowski geeft een hoge lob. Emenalo speelt de bal door. Chilikov rent richting de bal. Chilikov geeft een lange en hoge pass. Viik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:3

28e minuut.
del Val speelt de bal door. Kidd heeft problemen om de bal te vangen. Kidd geeft een hoge lob. Gadžić is nu in balbezit. Gadžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dożężka is nu in balbezit. Kidd onderschept slim de pass. Kidd geeft de bal voor. Gadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadžić draait met de bal, schiet en ... Szczaniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:4

41e minuut.
Gadžić rent richting de bal. Gadžić met een sublieme pass. Farris speelt de bal door. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik draait met de bal, schiet en ... Szczaniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Igloński met de inworp. Matłaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik verovert de bal door een tackle van achteren. Viik schiet op doel. Szczaniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Rzeszów 79%, Real Ścinawa 21%.
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:5

47e minuut.
Farris rent richting de bal. Farris met een sublieme pass. Viik heeft problemen om de bal te vangen. Viik haalt uit met een fantastische trap. Szczaniecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Matłaszek rent richting de bal. Emenalo rent richting de bal. Farris met een sublieme pass. Viik is nu in balbezit. Viik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:6

51e minuut.
Wieruchowski probeert naar een medespeler te passen. Skwara rent richting de bal. Gadžić verovert de bal door een tackle van achteren. Viik rent richting de bal. Viik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Machura is nu in balbezit. Egri onderschept slim de pass. Egri geeft een hoge lob. Gadžić rent richting de bal. Gadžić haalt uit met een fantastische trap. Szczaniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:7

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matłaszek met een snelle inworp. Viik is nu in balbezit. Viik haalt uit met een fantastische trap. Szczaniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:8

61e minuut.
Gajek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Biesiekierski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Viik passt de bal met de wreef. Emenalo rent richting de bal. Emenalo speelt de bal door. Gadžić rent richting de bal. Gadžić geeft een hoge lob. Szczaniecki bokst de bal weg. Biesiekierski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:9

71e minuut.
Inworp. Feller komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Baszkowski geeft de bal voor. Inworp. Feller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farris bereikt de bal nog maar net als eerste. Farris geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Emenalo kopt de bal weg. Matłaszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viik is nu in balbezit. Viik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:10

74e minuut.
Wieruchowski speelt de bal door. Daar is Skwara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skwara passt de bal met de wreef. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik draait met de bal, schiet en ... Szczaniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:11

76e minuut.
Machura rent richting de bal. Feller onderschept slim de pass. Feller met een sublieme pass. Gadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadžić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczaniecki probeert wanhopig de bal te grijpen. Viik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:12

77e minuut.
Gill komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Viertl komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Viertl onderschept slim de pass. Viertl met een sublieme pass. Gill bereikt de bal nog maar net als eerste. Gill geeft de bal voor. Viik maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:13

89e minuut.
Matłaszek is nu in balbezit. Viertl onderschept slim de pass. Viertl probeert naar een medespeler te passen. Viik rent richting de bal. Viik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Rzeszów 80%, Real Ścinawa 20%.
Stal Rzeszów - Real Ścinawa 0:13