Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MinasTirith Asford Foxes
nowa przest. Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
10% Spel op eigen helft 90%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hyży probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biesiekierski met de inworp. Wieloch rent richting de bal. Wieloch geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Drabij kopt de bal weg. Wieloch geeft een hoge lob. Dąblewski krijgt zijn hoofd ertegen. Wierzbicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Asford Foxes 1:0

5e minuut.
Wolanin is nu in balbezit. Wierzbicki onderschept slim de pass. Wierzbicki probeert naar een medespeler te passen. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gratkiewicz kopt de bal weg. Wierzbicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wierzbicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wierzbicki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rywczak kopt de bal weg. Wieloch rent richting de bal. Wieloch passt de bal met de wreef. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Brejza onderschept slim de pass. Brejza passt de bal met de wreef. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dąblewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Asford Foxes 2:0

16e minuut.
Wyrwa heeft problemen om de bal te vangen. Wyrwa kopt de bal weg. Wieloch probeert naar een medespeler te passen. Wierzbicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Drabij rent richting de bal. Rytel verovert de bal door een tackle van achteren. Rytel geeft een lange en hoge pass. Wierzbicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Giermkowski speelt de bal door. Inworp. Brejza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieloch geeft een lange en hoge pass. Daar is Łoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kałwa geeft een hoge lob. Wieloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieloch passt de bal met de wreef. Wierzbicki rent richting de bal. Wierzbicki schiet op doel. Firlej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Firlej bokst de bal weg.

34e minuut.
Brejza rent richting de bal. Brejza probeert naar een medespeler te passen. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pociłowski probeert naar een medespeler te passen. Wyrwa met een sublieme pass. Daar is Dąblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzbicki is nu in balbezit. Wierzbicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MinasTirith 12%, Asford Foxes 88%.
MinasTirith - Asford Foxes 2:0

46e minuut.
Gratkiewicz onderschept slim de pass. Kałwa is nu in balbezit. Gratkiewicz onderschept slim de pass. Gratkiewicz passt de bal met de wreef. Wierzbicki rent richting de bal. Paal! Wierzbicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Asford Foxes 3:0

49e minuut.
Wolanin kan de bal niet met de borst controleren. Brejza rent richting de bal. Brejza probeert naar een medespeler te passen. Wierzbicki is nu in balbezit. Wierzbicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Wieloch geeft een lange en hoge pass. Gratkiewicz geeft een hoge lob. Brejza rent richting de bal. Brejza geeft een hoge lob. Dąblewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Asford Foxes 4:0

55e minuut.
Hyży heeft problemen om de bal te vangen. Rytel rent richting de bal. Rytel speelt de bal door. Dąblewski is nu in balbezit. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rytel geeft een lange en hoge pass. Brejza is nu in balbezit. Brejza passt de bal zonder na te denken. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. Firlej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Brejza met een snelle inworp. Pociłowski rent richting de bal. Gratkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gratkiewicz geeft de bal voor. Dąblewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Asford Foxes 5:0

63e minuut.
Wolanin passt de bal in één keer door. Pociłowski probeert naar een medespeler te passen. Dąblewski heeft problemen om de bal te vangen. Dąblewski schiet op doel. Firlej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Asford Foxes 6:0

67e minuut.
Pociłowski heeft problemen om de bal te vangen. Brejza is nu in balbezit. Brejza passt de bal zonder na te denken. Daar is Wierzbicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierzbicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Firlej trapt de bal weg. Genca kopt de bal weg. Rytel rent richting de bal. Rytel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Brejza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brejza geeft de bal voor. Rytel kopt de bal weg. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. Firlej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Asford Foxes 7:0

72e minuut.
Genca geeft de bal voor. Wierzbicki kopt de bal weg. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. Firlej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MinasTirith - Asford Foxes 8:0

74e minuut.
Brejza controleert de bal met de borst. Brejza geeft de bal voor. Dąblewski kopt de bal weg. Wierzbicki rent richting de bal. Wierzbicki schiet op doel. Firlej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Brejza met een sublieme pass. Wierzbicki is nu in balbezit. Wierzbicki passt de bal met de wreef. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rytel kopt de bal weg. Dąblewski met een sublieme pass. Wierzbicki rent richting de bal. Wierzbicki draait met de bal, schiet en ... Kałwa probeert de bal aan de voet te houden. Firlej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MinasTirith 8%, Asford Foxes 92%.
MinasTirith - Asford Foxes 8:0