Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Badalona FC Hussars
równowaga1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 21.4
very good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Kapica kopt de bal weg. Arrua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elas speelt de bal door. Serban bereikt de bal nog maar net als eerste. Serban draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Gołembiowski probeert de bal met de borst te controleren. Olla is nu in balbezit. Olla geeft de bal voor. Arrua is nu in balbezit. Arrua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Machos onderschept slim de pass. Machos speelt de bal door. Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua draait met de bal, schiet en ... Niżnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 1:0

19e minuut.
Olla rent richting de bal. Olla passt de bal zonder na te denken. Serban met een sublieme pass. Arrua rent richting de bal. Arrua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Serban rent richting de bal. Machos probeert naar een medespeler te passen. Krasuski rent richting de bal. Arrua onderschept slim de pass. Arrua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Olla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skarżyński is nu in balbezit. Bacca onderschept slim de pass. Bacca speelt de bal door. Staelens geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serban is nu in balbezit. Kotnis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serban raakt geblesseerd tijdens het duel. Machos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Niżnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 2:0

27e minuut.
Serban passt de bal met de wreef. Arrua is nu in balbezit. Machos bereikt de bal nog maar net als eerste. Serban is nu in balbezit. Serban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 3:0

30e minuut.
Gołembiowski passt de bal zonder na te denken. Krasuski heeft problemen om de bal te vangen. Arrua speelt de bal door. Daar is Serban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 4:0

35e minuut.
Serban met een sublieme pass. Arrua is nu in balbezit. Arrua schiet op doel. Na een snelle pass probeert Krasuski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 5:0

37e minuut.
Daar is Machos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rynkowski is nu in balbezit. Kapica onderschept slim de pass. Machos rent richting de bal. Machos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rynkowski is nu in balbezit. Kapica verovert de bal door een tackle van achteren. Kapica met een sublieme pass. Serban bereikt de bal nog maar net als eerste. Serban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Machos speelt de bal door. Daar is Serban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serban passt de bal met de wreef. Arrua is nu in balbezit. Arrua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Badalona 25%, FC Hussars 75%.
FC Badalona - FC Hussars 6:0

49e minuut.
Kotnis is nu in balbezit. Kotnis speelt de bal door. Kapica controleert de bal met de borst. Serban rent richting de bal. Serban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 7:0

53e minuut.
Klungelig pakt Machos de bal. Machos met een sublieme pass. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua verovert de bal door een tackle van achteren. Arrua haalt uit met een fantastische trap. Paal! Serban rent richting de bal. Serban schiet op doel. Niżnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 8:0

56e minuut.
Daar is Machos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serban met een sublieme pass. Arrua is nu in balbezit. Arrua schiet op doel. Na een snelle pass probeert Krasuski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Madžgalj verovert de bal door een tackle van achteren. Madžgalj geeft een hoge lob. Serban is nu in balbezit. Serban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 9:0

62e minuut.
Serban probeert de bal met de borst te controleren. Kapica is nu in balbezit. Met opzet legt Rynkowski zijn tegenspeler op de grond. Rynkowski krijgt een gele kaart. Kapica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rousselet met een snel genomen vrije trap. Arrua rent richting de bal. Arrua geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Rynkowski geeft een lange en hoge pass. Bacca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krasuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrua is nu in balbezit. Arrua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bacca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staelens is nu in balbezit. Staelens geeft een hoge lob. Klungelig pakt Serban de bal. Serban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua draait met de bal, schiet en ... Niżnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Krasuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 10:0

67e minuut.
Biajgo met een sublieme pass. Arrua rent richting de bal. Arrua passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Serban de bal. Serban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Olla rent richting de bal. Olla speelt de bal door. Elas is nu in balbezit. Arrua onderschept slim de pass. Arrua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kuc is nu in balbezit. Skinitis onderschept slim de pass. Skinitis speelt de bal door. Machos rent richting de bal. Machos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serban maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 11:0

80e minuut.
Machos rent richting de bal. Machos passt de bal in één keer door. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua onderschept slim de pass. Arrua schiet op doel. Niżnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Elas is nu in balbezit. Arrua verovert de bal door een tackle van achteren. Arrua probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serban de bal. Serban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 12:0

84e minuut.
Serban geeft de bal voor. Biajgo is nu in balbezit. Arrua verovert de bal door een tackle van achteren. Arrua haalt uit met een fantastische trap. Krasuski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 13:0

87e minuut.
Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski heeft problemen om de bal te vangen. Serban bereikt de bal nog maar net als eerste. Serban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Niżnik trapt de bal weg. Bacca kopt de bal weg. Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua verovert de bal door een tackle van achteren. Arrua schiet op doel. Niżnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serban rent richting de bal. Serban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kotnis de bal. Serban bereikt de bal nog maar net als eerste. Serban draait met de bal, schiet en ... Niżnik bokst de bal weg. Arrua rent richting de bal. Arrua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Badalona - FC Hussars 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Badalona 20%, FC Hussars 80%.
FC Badalona - FC Hussars 14:0