Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesnik Słone Pogoń Wody
352 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny geeft de bal voor. Kusz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olejok is nu in balbezit. Olejok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jaroszuk onderschept slim de pass. Mrowiński rent richting de bal. Michnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiński onderschept slim de pass. Mrowiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesnik Słone - Pogoń Wody 0:1

13e minuut.
Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński probeert naar een medespeler te passen. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rej kopt de bal weg. Suwała probeert de bal aan de voet te houden. Olejok is nu in balbezit. Olejok draait met de bal, schiet en ... Pacocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ziętara verovert de bal door een tackle van achteren. Michnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnikowski met een sublieme pass. Stubiński is nu in balbezit. Stubiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Dolny met een sublieme pass. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlik verovert de bal door een tackle van achteren. Olejok rent richting de bal. Olejok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Michnikowski kopt de bal weg. Daar is Azulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźlik is nu in balbezit. Olejok is nu in balbezit. Olejok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sitek met een snelle inworp. Szymborski is nu in balbezit. Mrowiński onderschept slim de pass. Mrowiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Kuzia de bal. Michnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia verovert de bal door een tackle van achteren. Mrowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Koźlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raczyński. Raczyński krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Raczyński kopt de bal weg. Daar is Romuzga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzia rent richting de bal. Kuzia draait met de bal, schiet en ... Mordak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesnik Słone - Pogoń Wody 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesnik Słone 53%, Pogoń Wody 47%.
Lesnik Słone - Pogoń Wody 0:2

46e minuut.
Kusz geeft de bal voor. Koźlik kopt de bal weg. Raczyński is nu in balbezit. Olejok verovert de bal door een tackle van achteren. Olejok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rej probeert naar een medespeler te passen. Olejok is nu in balbezit. Olejok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kusz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dolny neemt de hoekschop. Klungelig pakt Kusz de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Szymborski is nu in balbezit. Szymborski geeft een lange en hoge pass. Olejok is nu in balbezit. Olejok haalt uit met een fantastische trap. Pacocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesnik Słone - Pogoń Wody 1:2

66e minuut.
Ziętara verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętara geeft een hoge lob. Koźlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok rent richting de bal. Olejok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lesnik Słone - Pogoń Wody 2:2

86e minuut.
Rej rent richting de bal. Rej met een sublieme pass. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia draait met de bal, schiet en ... Mordak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesnik Słone - Pogoń Wody 2:3

88e minuut.
Rej is nu in balbezit. Rej passt de bal zonder na te denken. Suwała is nu in balbezit. Olejok rent richting de bal. Olejok draait met de bal, schiet en ... Pacocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mrównica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lesnik Słone - Pogoń Wody 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesnik Słone 46%, Pogoń Wody 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lesnik Słone - Pogoń Wody 3:3