Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burza Zwrócona FC Brzeg77
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Kusak verovert de bal door een tackle van achteren. Kusak geeft de bal voor. Szatkowski probeert de bal met de borst te controleren. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap. Poparda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Burza Zwrócona - FC Brzeg77 0:1

27e minuut.
Sajdak rent richting de bal. Bartkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Dwójak verovert de bal door een tackle van achteren. Dwójak haalt uit met een fantastische trap. Wijas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burza Zwrócona - FC Brzeg77 1:1

31e minuut.
Gałuszko is nu in balbezit. Wągiel rent richting de bal. Met opzet legt Gołaś zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gołaś naar de kleedkamers voor een vroege douche. Wągiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dwójak met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burza Zwrócona - FC Brzeg77 2:1

39e minuut.
Sajdak is nu in balbezit. Gałuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszko met een sublieme pass. Daar is Dwójak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dwójak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burza Zwrócona 50%, FC Brzeg77 50%.
Burza Zwrócona - FC Brzeg77 2:1

54e minuut.
Skałuba geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kusak zal de hoekschop nemen. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Szala passt de bal in één keer door. Dwójak rent richting de bal. Dwójak passt de bal in één keer door. Sajdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajdak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burza Zwrócona - FC Brzeg77 3:1

70e minuut.
Biegajski geeft de bal voor. Sajdak is nu in balbezit. Sajdak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bartkowiak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burza Zwrócona - FC Brzeg77 4:1

84e minuut.
Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński passt de bal in één keer door. Rurkowski speelt de bal door. Rejmus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejmus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burza Zwrócona 50%, FC Brzeg77 50%.
Burza Zwrócona - FC Brzeg77 4:1