Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Radogoszcz RKS MALINIAKI
Normal Tactiek ultra def
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen goed


14e minuut.
Rybczyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bereza met de inworp. Kąkol is nu in balbezit. Kąkol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radogoszcz - RKS MALINIAKI 0:1

42e minuut.
Latocha met een harde bal richting middenveld. Bereza kopt de bal weg. Halczak heeft problemen om de bal te vangen. Kąkol rent richting de bal. Kąkol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Radogoszcz 50%, RKS MALINIAKI 50%.
FC Radogoszcz - RKS MALINIAKI 0:1

49e minuut.
Dybowski geeft een lange en hoge pass. Mikuta kopt de bal weg. Kąkol rent richting de bal. Kąkol schiet op doel. Latocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Segura geeft een lange en hoge pass. Bereza heeft problemen om de bal te vangen. Bereza speelt de bal door. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta draait met de bal, schiet en ... Latocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bereza met een sublieme pass. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta geeft een lange en hoge pass. Kąkol rent richting de bal. Kąkol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mikuta probeert naar een medespeler te passen. Kąkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kąkol de bal. Kąkol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dybowski onderschept slim de pass. Dybowski met een sublieme pass. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. Kiesewetter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Radogoszcz - RKS MALINIAKI 1:1

77e minuut.
Segura geeft een lange en hoge pass. Kąkol kopt de bal weg. Mikuta rent richting de bal. Mikuta schiet op doel. Latocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dybowski speelt de bal door. Uzdowski probeert naar een medespeler te passen. Kąkol is nu in balbezit. Kąkol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Doeltrap. Latocha trapt de bal weg van het doel. Dybowski probeert naar een medespeler te passen. Kąkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąkol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Radogoszcz 64%, RKS MALINIAKI 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Radogoszcz - RKS MALINIAKI 1:1