Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS MALINIAKI FC Harrow
ultra def Tactiek Piterowa
49% Balbezit 51%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
35.8 gemiddelde waardering 48.3
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Hoksa met een snelle inworp. Dybowski rent richting de bal. Milosteanu onderschept slim de pass. Milosteanu geeft de bal voor. Balient is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fleites zal de hoekschop nemen. Michalczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Kiesewetter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Milosteanu met een snelle inworp. Kastel is nu in balbezit. Kastel geeft een lange en hoge pass. Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk draait met de bal, schiet en ... Kiesewetter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Harrow 0:1

17e minuut.
Segura geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profire met een snelle inworp. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa speelt de bal door. Kiesewetter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Jasina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hoksa met de inworp. Michalczyk probeert de bal met de borst te controleren. Michalczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Szwech probeert de bal met de borst te controleren. Fleites is nu in balbezit. Fleites speelt de bal door. Balient probeert de bal met de borst te controleren. Balient haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo met een sublieme pass. Daar is Fleites, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleites geeft een hoge lob. Balient springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Harrow 0:2

29e minuut.
Vignjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient verovert de bal door een tackle van achteren. Balient passt de bal met de wreef. Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Szwech speelt de bal door. Cardozo geeft een hoge lob. Balient probeert de bal met de borst te controleren. Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites geeft de bal voor. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ... Kiesewetter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Harrow 0:3

41e minuut.
Cardozo geeft de bal voor. Balient is nu in balbezit. Vignjević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vignjević krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap. Fleites probeert de bal met de borst te controleren. Fleites geeft de bal voor. Cabula probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS MALINIAKI 82%, FC Harrow 18%.
RKS MALINIAKI - FC Harrow 0:3

47e minuut.
Kastel kopt de bal weg. Balient kan de bal niet met de borst controleren. Jasina is nu in balbezit. Balient onderschept slim de pass. Balient schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Uzdowski rent richting de bal. Uzdowski passt de bal met de wreef. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta haalt uit met een fantastische trap. Boa Noite probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Krzyżaniak probeert naar een medespeler te passen. Michalczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dybowski. Dybowski krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Balient onderschept slim de pass. Balient geeft een hoge lob. Segura is nu in balbezit. Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczyk probeert naar een medespeler te passen. Kiesewetter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Harrow 0:4

61e minuut.
Dybowski passt de bal zonder na te denken. Hoksa geeft de bal voor. Michalczyk kopt de bal weg. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ... Kiesewetter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Harrow 0:5

68e minuut.
Milosteanu passt de bal in één keer door. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient verovert de bal door een tackle van achteren. Balient haalt uit met een fantastische trap. Kiesewetter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Harrow 0:6

70e minuut.
Milosteanu onderschept slim de pass. Milosteanu speelt de bal door. Jasina rent richting de bal. Balient verovert de bal door een tackle van achteren. Balient draait met de bal, schiet en ... Kiesewetter bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fleites is nu in balbezit. Fleites speelt de bal door. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Harrow 0:7

82e minuut.
Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabula is nu in balbezit. Balient onderschept slim de pass. Balient schiet op doel. Kiesewetter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Harrow 0:8

89e minuut.
Michalczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Macher komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS MALINIAKI 72%, FC Harrow 28%.
RKS MALINIAKI - FC Harrow 0:8