Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Radogoszcz Loudpatriot Ełk
Normal Tactiek 2022v3
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 53.2
poor Schieten excellent
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


6e minuut.
Halczak passt de bal in één keer door. Quinshul bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinshul geeft de bal voor. Daar is Joop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joop haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Viane geeft de bal voor. Rypkamito is nu in balbezit. Joop begaat een overtreding. Joop krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Rybczyński is nu in balbezit. Joop onderschept slim de pass. Butanu is nu in balbezit. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pyskaty geeft de bal voor. Ölmezer is nu in balbezit. Ölmezer geeft een hoge lob. Joop is nu in balbezit. Joop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:1

12e minuut.
Quinshul geeft de bal voor. Joop rent richting de bal. Rybczyński begaat een overtreding. Joop raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Butanu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:2

16e minuut.
Quinshul rent richting de bal. Ćwiąkała verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiąkała met een sublieme pass. Ölmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmezer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Joop is nu in balbezit. Joop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:3

19e minuut.
Butanu onderschept slim de pass. Butanu met een sublieme pass. Ölmezer geeft een lange en hoge pass. Joop rent richting de bal. Joop haalt uit met een fantastische trap. Latocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty geeft een hoge lob. Edwards controleert de bal met de borst. Edwards geeft de bal voor. Joop maakt een snoekduik en kopt de bal. Latocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Rojek met een sublieme pass. Kancik rent richting de bal. Edwards begaat een overtreding. Edwards krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Quinshul verovert de bal door een tackle van achteren. Butanu rent richting de bal. Butanu met een sublieme pass. Joop heeft problemen om de bal te vangen. Joop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Quinshul bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinshul passt de bal met de wreef. Ölmezer speelt de bal door. Joop is nu in balbezit. Joop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:4

38e minuut.
Kancik probeert naar een medespeler te passen. Ölmezer probeert naar een medespeler te passen. Joop kan de bal niet met de borst controleren. Joop schiet op doel. Latocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:5

39e minuut.
Edwards met een snelle inworp. de Castro is nu in balbezit. de Castro speelt de bal door. Joop rent richting de bal. Joop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:6

43e minuut.
Ölmezer geeft de bal voor. Pyskaty controleert de bal met de borst. Joop rent richting de bal. Joop haalt uit met een fantastische trap. Latocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:7

43e minuut.
Latocha geeft een lange en hoge pass. Edwards kopt de bal weg. Klungelig pakt Joop de bal. Butanu rent richting de bal. Butanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Radogoszcz 71%, Loudpatriot Ełk 29%.
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:7

53e minuut.
Edwards passt de bal in één keer door. Butanu is nu in balbezit. Butanu met een sublieme pass. Joop is nu in balbezit. Joop draait met de bal, schiet en ... Latocha bokst de bal weg. Joop rent richting de bal. Joop draait met de bal, schiet en ... Latocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Joop schiet op doel. Klungelig pakt Ölmezer de bal. Ölmezer probeert naar een medespeler te passen. Butanu rent richting de bal. Butanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Latocha trapt de bal weg. de Castro kopt de bal weg. Butanu rent richting de bal. Butanu draait met de bal, schiet en ... Latocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Joop rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kancik rent richting de bal. de Castro verovert de bal door een tackle van achteren. de Castro met een sublieme pass. Butanu is nu in balbezit. Butanu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
de Castro kopt de bal weg. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu geeft de bal voor. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:8

66e minuut.
Edwards zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro verovert de bal door een tackle van achteren. de Castro geeft een hoge lob. Joop krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Quinshul met een sublieme pass. Ölmezer probeert naar een medespeler te passen. Joop is nu in balbezit. Joop schiet op doel. Latocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:9

70e minuut.
Inworp. Edwards met de inworp. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro geeft een lange en hoge pass. Joop krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:10

74e minuut.
Daar is Ćwiąkała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Castro is nu in balbezit. de Castro geeft een lange en hoge pass. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop draait met de bal, schiet en ... Latocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Edwards geeft een hoge lob. Pyskaty heeft problemen om de bal te vangen. Joop is nu in balbezit. Joop schiet op doel. Latocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:11

79e minuut.
Butanu heeft problemen om de bal te vangen. Halczak is nu in balbezit. Butanu verovert de bal door een tackle van achteren. Butanu geeft een lange en hoge pass. Joop springt en kopt de bal. Latocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Butanu schiet op doel. Rybczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Edwards neemt de hoekschop. Joop springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ćwiąkała speelt de bal door. Rojek rent richting de bal. Rojek geeft de bal voor. Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Edwards rent richting de bal. Edwards speelt de bal door. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu is nu in balbezit. Butanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ölmezer met een snelle inworp. Ćwiąkała met een sublieme pass. Butanu probeert naar een medespeler te passen. Joop rent richting de bal. Joop schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Latocha met een sublieme pass. Viane kopt de bal weg. Edwards heeft problemen om de bal te vangen. Edwards geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Butanu onderschept slim de pass. Butanu speelt de bal door. Joop heeft problemen om de bal te vangen. Joop schiet op doel. Latocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:12

90e minuut.
Joop rent richting de bal. Pyskaty rent richting de bal. Joop verovert de bal door een tackle van achteren. Joop haalt uit met een fantastische trap. Latocha probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Radogoszcz 89%, Loudpatriot Ełk 11%.
FC Radogoszcz - Loudpatriot Ełk 0:12