Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Zające SyntetykTeam
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Jaszczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczerski geeft een hoge lob. Mielczarek geeft een lange en hoge pass. Piórkowski rent richting de bal. Piórkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zaloga verovert de bal door een tackle van achteren. Zaloga passt de bal zonder na te denken. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki draait met de bal, schiet en ... Kaźmierczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Oczachowski geeft een hoge lob. Inworp. Czapek met de inworp. Kruski rent richting de bal. Kruski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Zające - SyntetykTeam 1:0

27e minuut.
Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk probeert naar een medespeler te passen. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BKS Zające - SyntetykTeam 1:1

32e minuut.
Zaloga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skibniewski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Pietryka trapt de bal weg van het doel. Swędera kopt de bal weg. Oczachowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piórkowski is nu in balbezit. Piórkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jaszczerski passt de bal zonder na te denken. Karwowski rent richting de bal. Karwowski passt de bal zonder na te denken. Skibniewski rent richting de bal. Skibniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Zające 63%, SyntetykTeam 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS Zające - SyntetykTeam 1:1

52e minuut.
Jagodzki kopt de bal weg. Wypych controleert de bal met de borst. Skibniewski onderschept slim de pass. Skibniewski haalt uit met een fantastische trap. Kaźmierczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Zające - SyntetykTeam 1:2

65e minuut.
Oczachowski is nu in balbezit. Oczachowski geeft een hoge lob. Inworp. Czapek met de inworp. Kruski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Zające 51%, SyntetykTeam 49%.
BKS Zające - SyntetykTeam 1:2