Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Skarpety MZKS Gdynia
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Majda verovert de bal door een tackle van achteren. Kempa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majda. Majda krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murawa rent richting de bal. Kocikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kocikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Tułodziecki heeft problemen om de bal te vangen. Kocikowski rent richting de bal. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kocikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kolacyjny rent richting de bal. Cegiełko verovert de bal door een tackle van achteren. Cegiełko met een sublieme pass. Sklarek is nu in balbezit. Sklarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa is nu in balbezit. Rybka begaat een overtreding. Rybka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarpety 53%, MZKS Gdynia 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Skarpety - MZKS Gdynia 0:0

52e minuut.
Kolacyjny is nu in balbezit. Murawa rent richting de bal. Kolacyjny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagórny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Parkitny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sklarek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - MZKS Gdynia 1:0

61e minuut.
Majda is nu in balbezit. Zegan onderschept slim de pass. Zegan geeft een hoge lob. Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Kempa passt de bal in één keer door. Majda rent richting de bal. Majda passt de bal zonder na te denken. Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - MZKS Gdynia 2:0

73e minuut.
Patyczek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Majda de bal onder controle te krijgen. Zegan rent richting de bal. Kocikowski is nu in balbezit. Kocikowski draait met de bal, schiet en ... Genca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - MZKS Gdynia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarpety 38%, MZKS Gdynia 62%.
FC Skarpety - MZKS Gdynia 2:1