Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortis Fortuna Adiuvat FK Novi Pazar 1928
ggre Tactiek 451
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Sojka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sojka passt de bal in één keer door. Kuzio rent richting de bal. Konieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Konieczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Adamson onderschept slim de pass. Adamson passt de bal met de wreef. Văn Phương is nu in balbezit. Văn Phương draait met de bal, schiet en ... Buchner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rosołowski is nu in balbezit. Gameiro onderschept slim de pass. Gameiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Boyadziev onderschept slim de pass. Boyadziev geeft een lange en hoge pass. Văn Phương is nu in balbezit. Văn Phương schiet op doel. Buchner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortis Fortuna Adiuvat - FK Novi Pazar 1928 1:0

32e minuut.
Boyadziev kopt de bal weg. Daar is Gameiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Phương rent richting de bal. Văn Phương draait met de bal, schiet en ... Buchner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortis Fortuna Adiuvat - FK Novi Pazar 1928 2:0

37e minuut.
Musiał met een sublieme pass. Konieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazianas onderschept slim de pass. Konieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Konieczko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortis Fortuna Adiuvat 49%, FK Novi Pazar 1928 51%.
Fortis Fortuna Adiuvat - FK Novi Pazar 1928 2:0

49e minuut.
Adamson met de inworp. Boyadziev rent richting de bal. Boyadziev geeft een lange en hoge pass. Văn Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phương haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sualay verovert de bal door een tackle van achteren. Sualay geeft de bal voor. Gameiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gameiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Adamson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kot. Adamson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adamson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Musiał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Phương is nu in balbezit. Văn Phương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bieniek met een sublieme pass. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuanyong maakt een afschuwelijke overtreding. Yuanyong krijgt een gele kaart. Musiał wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortis Fortuna Adiuvat 63%, FK Novi Pazar 1928 37%.
Fortis Fortuna Adiuvat - FK Novi Pazar 1928 2:0