Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC NASZOŚĆ FC BIELAWA 2024
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur probeert naar een medespeler te passen. Binerowski rent richting de bal. Binerowski draait met de bal, schiet en ... Machulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bazan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dobek de bal. Dobek passt de bal met de wreef. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sułkowski heeft problemen om de bal te vangen. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny passt de bal in één keer door. Szmuc rent richting de bal. Szmuc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NASZOŚĆ - FC BIELAWA 2024 0:1

21e minuut.
Pawlicki is nu in balbezit. Pawlicki met een sublieme pass. Szmuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmuc haalt uit met een fantastische trap. Koszut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NASZOŚĆ - FC BIELAWA 2024 0:2

28e minuut.
Stołeczny met een sublieme pass. Daar is Bazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazan geeft de bal voor. Pawlicki heeft problemen om de bal te vangen. Pawlicki schiet op doel. Koszut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NASZOŚĆ - FC BIELAWA 2024 0:3

36e minuut.
Bazan met een sublieme pass. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny passt de bal in één keer door. Szmuc rent richting de bal. Szmuc haalt uit met een fantastische trap. Koszut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NASZOŚĆ 52%, FC BIELAWA 2024 48%.
FC NASZOŚĆ - FC BIELAWA 2024 0:3

46e minuut.
Binerowski passt de bal zonder na te denken. Ława heeft problemen om de bal te vangen. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ława onderschept slim de pass. Ława draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NASZOŚĆ - FC BIELAWA 2024 1:3

50e minuut.
Szczególski passt de bal zonder na te denken. Bazan rent richting de bal. Munko rent richting de bal. Bazan verovert de bal door een tackle van achteren. Bazan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur met een sublieme pass. Sfora is nu in balbezit. Sfora geeft een lange en hoge pass. Binerowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Koszut trapt de bal weg. Jaszczur kan de bal niet met de borst controleren. Stołeczny maakt een afschuwelijke overtreding. Stołeczny krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Munko probeert de bal aan de voet te houden. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur probeert naar een medespeler te passen. Ława is nu in balbezit. Ława haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NASZOŚĆ 48%, FC BIELAWA 2024 52%.
FC NASZOŚĆ - FC BIELAWA 2024 1:3