Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0006
  • Stadion: B7ACK Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2863
B7ACK FC NASZOŚĆ
523 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.3 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Garyga rent richting de bal. Kondzioł onderschept slim de pass. Kondzioł probeert naar een medespeler te passen. Jarosiński rent richting de bal. Jarosiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski geeft een lange en hoge pass. Rychter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ława is nu in balbezit. Ława schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Groblewski passt de bal met de wreef. Kurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łużecki de bal. Łużecki haalt uit met een fantastische trap. Koszut bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B7ACK 36%, FC NASZOŚĆ 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
B7ACK - FC NASZOŚĆ 0:0

53e minuut.
Groblewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jarosiński de bal. Jarosiński passt de bal met de wreef. Łużecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łużecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B7ACK - FC NASZOŚĆ 1:0

58e minuut.
Grębosz onderschept slim de pass. Grębosz met een sublieme pass. Ława bereikt de bal nog maar net als eerste. Ława schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kondzioł geeft de bal voor. Łużecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sendra. Łużecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Detmer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Szmak heeft problemen om de bal te vangen. Kurski rent richting de bal. Kurski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B7ACK - FC NASZOŚĆ 2:0

80e minuut.
Garyga met een sublieme pass. Binerowski heeft problemen om de bal te vangen. Rychter is nu in balbezit. Binerowski onderschept slim de pass. Binerowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sendra geeft een lange en hoge pass. Ława kopt de bal weg. Klungelig pakt Binerowski de bal. Binerowski haalt uit met een fantastische trap. Laszczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B7ACK - FC NASZOŚĆ 2:1

89e minuut.
Detmer rent richting de bal. Detmer met een sublieme pass. Kłoskowski rent richting de bal. Kłoskowski geeft een hoge lob. Jarosiński kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B7ACK 51%, FC NASZOŚĆ 49%.
B7ACK - FC NASZOŚĆ 2:1