Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Skarpety Loudpatriot Ełk
442 Tactiek 2022v3
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 50.9
weak Schieten formidable
weak Passen excellent
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Ölmezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murawa is nu in balbezit. Ölmezer onderschept slim de pass. Ölmezer geeft een lange en hoge pass. Joop maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
de Castro onderschept slim de pass. de Castro met een sublieme pass. Edwards heeft problemen om de bal te vangen. Edwards geeft de bal voor. Joop springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:1

3e minuut.
Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop onderschept slim de pass. Szeremet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szeremet krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Butanu onderschept slim de pass. Butanu met een sublieme pass. Joop rent richting de bal. Joop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:2

14e minuut.
Edwards verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards passt de bal met de wreef. Joop is nu in balbezit. Joop haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tułodziecki trapt de bal weg. Edwards kopt de bal weg. Butanu is nu in balbezit. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop schiet op doel. Genca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
de Castro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Edwards de bal. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Joop rent richting de bal. Joop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:3

17e minuut.
Tułodziecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Sklarek de bal. Edwards met een sublieme pass. Klungelig pakt Joop de bal. Joop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ölmezer geeft een hoge lob. Tułodziecki kopt de bal weg. Ochodek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop schiet op doel. Genca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:4

26e minuut.
Joop heeft problemen om de bal te vangen. Ochodek rent richting de bal. Joop onderschept slim de pass. Joop draait met de bal, schiet en ... Genca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:5

30e minuut.
Edwards geeft de bal voor. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Joop de bal. Joop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:6

34e minuut.
de Castro speelt de bal door. Klungelig pakt Ölmezer de bal. Ölmezer geeft een hoge lob. Joop rent richting de bal. Joop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Genca speelt de bal door. de Castro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ochodek de bal. Joop is nu in balbezit. Joop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ölmezer onderschept slim de pass. Ölmezer geeft een lange en hoge pass. Butanu kopt de bal weg. Joop rent richting de bal. Joop draait met de bal, schiet en ... Genca bokst de bal weg.

38e minuut.
Edwards probeert de bal met de borst te controleren. Edwards geeft een lange en hoge pass. Daar is Tułodziecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joop is nu in balbezit. Joop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Quinshul met een sublieme pass. Klungelig pakt Ölmezer de bal. Ölmezer geeft de bal voor. Klungelig pakt Joop de bal. Joop schiet op doel. Genca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:7

41e minuut.
Cegiełko is nu in balbezit. Cegiełko passt de bal zonder na te denken. Szeremet is nu in balbezit. Joop onderschept slim de pass. Joop draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
de Castro met een sublieme pass. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards geeft een lange en hoge pass. Joop heeft problemen om de bal te vangen. Joop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Genca trapt de bal weg. Ölmezer geeft een hoge lob. Joop rent richting de bal. Joop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarpety 80%, Loudpatriot Ełk 20%.
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:8

47e minuut.
de Castro heeft problemen om de bal te vangen. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro onderschept slim de pass. de Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:9

48e minuut.
Cegiełko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sklarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joop verovert de bal door een tackle van achteren. Joop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:10

52e minuut.
Quinshul passt de bal met de wreef. Daar is Butanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butanu passt de bal met de wreef. Joop is nu in balbezit. Joop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:11

53e minuut.
Klungelig pakt Smoleń de bal. Butanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Edwards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards geeft de bal voor. Joop maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Quinshul kopt de bal weg. Szeremet is nu in balbezit. Ölmezer onderschept slim de pass. Ölmezer geeft de bal voor. Joop maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

60e minuut.
de Castro heeft problemen om de bal te vangen. de Castro probeert naar een medespeler te passen. Ölmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmezer geeft een lange en hoge pass. Joop krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ujazdowski kopt de bal weg. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro geeft de bal voor. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tułodziecki geeft een hoge lob. Sklarek bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Castro krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Quinshul is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majda. Quinshul is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kruszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Joop rent richting de bal. Joop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Butanu probeert naar een medespeler te passen. Tułodziecki rent richting de bal. Joop verovert de bal door een tackle van achteren. Joop draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Murawa rent richting de bal. Ölmezer onderschept slim de pass. Ölmezer geeft een hoge lob. Joop krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

75e minuut.
Butanu is nu in balbezit. Butanu passt de bal in één keer door. Joop rent richting de bal. Joop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:12

78e minuut.
Butanu rent richting de bal. Joop is nu in balbezit. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:13

79e minuut.
Quinshul passt de bal in één keer door. Edwards rent richting de bal. Edwards geeft de bal voor. Joop rent richting de bal. Joop haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Butanu passt de bal in één keer door. Edwards geeft een lange en hoge pass. Joop is nu in balbezit. Joop schiet op doel. Genca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:14

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smoleń met een snelle inworp. Edwards speelt de bal door. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
de Castro kopt de bal weg. Ölmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu met een sublieme pass. Joop rent richting de bal. Joop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Edwards met een snelle inworp. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski rent richting de bal. Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft een hoge lob. Genca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarpety 77%, Loudpatriot Ełk 23%.
FC Skarpety - Loudpatriot Ełk 0:14