Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS MALINIAKI FC Pokemon
ultra def Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen weak


6e minuut.
Szwech is nu in balbezit. Szwech met een sublieme pass. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta geeft de bal voor. Daar is Cichecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov met een sublieme pass. Mikuta rent richting de bal. Mikuta haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Chudzio probeert naar een medespeler te passen. Dłużewski is nu in balbezit. Jasina onderschept slim de pass. Szary verovert de bal door een tackle van achteren. Szary draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mikuta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kotkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florczyk is nu in balbezit. Mikuta onderschept slim de pass. Mikuta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bereza onderschept slim de pass. Bereza passt de bal zonder na te denken. Szwech met een sublieme pass. Kotkov rent richting de bal. Kotkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Pokemon 1:0

40e minuut.
Szwech is nu in balbezit. Szwech passt de bal met de wreef. Mularski heeft problemen om de bal te vangen. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Pokemon 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS MALINIAKI 41%, FC Pokemon 59%.
RKS MALINIAKI - FC Pokemon 2:0

46e minuut.
Szwech rent richting de bal. Szwech passt de bal in één keer door. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta schiet op doel. Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Pokemon 3:0

51e minuut.
Kotkov rent richting de bal. Kotkov passt de bal met de wreef. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Pokemon 4:0

64e minuut.
Szwech passt de bal zonder na te denken. Daar is Gołomp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta haalt uit met een fantastische trap. Dzban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gołomp geeft een hoge lob. Inworp. Uzdowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cabula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabula passt de bal zonder na te denken. Mikuta probeert naar een medespeler te passen. Uzdowski rent richting de bal. Uzdowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bereza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gołomp de bal. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Pokemon 5:0

74e minuut.
Mularski rent richting de bal. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta passt de bal zonder na te denken. Uzdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzdowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mikuta onderschept slim de pass. Mikuta probeert naar een medespeler te passen. Kotkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkov haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Szwech met een sublieme pass. Uzdowski is nu in balbezit. Uzdowski met een sublieme pass. Mikuta rent richting de bal. Mikuta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - FC Pokemon 6:0

89e minuut.
Gołomp heeft problemen om de bal te vangen. Gołomp geeft de bal voor. Brzęczek rent richting de bal. Szary bereikt de bal nog maar net als eerste. Szary haalt uit met een fantastische trap. Kiesewetter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS MALINIAKI 34%, FC Pokemon 66%.
RKS MALINIAKI - FC Pokemon 6:0