Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waniusie Lucyfery
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 29.7
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tosiński met een snelle inworp. Rycke geeft de bal voor. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waniusie - Lucyfery 0:1

6e minuut.
Skenderov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bury. Skenderov raakt geblesseerd tijdens het duel. Podżorski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skenderov is nu in balbezit. Skenderov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Stencel geeft een hoge lob. Szczerbaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski onderschept slim de pass. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... Nowakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Moliński geeft een lange en hoge pass. Stencel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Derda rent richting de bal. Derda geeft de bal voor. Skenderov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rycke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skenderov de bal. Ocypa is nu in balbezit. Skenderov verovert de bal door een tackle van achteren. Skenderov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Waniusie - Lucyfery 0:2

40e minuut.
Mikołajski passt de bal zonder na te denken. Kosmalski is nu in balbezit. Szczerbaniewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szczerbaniewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waniusie 50%, Lucyfery 50%.
Waniusie - Lucyfery 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieniążek met de inworp. Daar is Kosmalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosmalski geeft een lange en hoge pass. Mikołajski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kosmalski speelt de bal door. Romanowski rent richting de bal. Romanowski passt de bal zonder na te denken. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Stencel speelt de bal door. Podżorski rent richting de bal. Podżorski geeft de bal voor. Skenderov is nu in balbezit. Skenderov haalt uit met een fantastische trap. Molkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Podżorski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

81e minuut.
Molkowski trapt de bal weg van het doel. Romanowski kopt de bal weg. Ostoja probeert naar een medespeler te passen. Skenderov heeft problemen om de bal te vangen. Skenderov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Stencel de bal. Jeliński probeert naar een medespeler te passen. Rycke probeert de bal met de borst te controleren. Skenderov is nu in balbezit. Skenderov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waniusie 50%, Lucyfery 50%.
Waniusie - Lucyfery 0:2