Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krzoki CF Pławki FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.7
hopeloos Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Zamojski onderschept slim de pass. Ryś verovert de bal door een tackle van achteren. Ryś passt de bal in één keer door. Wasilkowski rent richting de bal. Wasilkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Klungelig pakt Zamojski de bal. Ryś onderschept slim de pass. Ryś passt de bal met de wreef. Wasilkowski is nu in balbezit. Wasilkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gryniewicki heeft problemen om de bal te vangen. Fafelec rent richting de bal. Tobiaszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafelec verovert de bal door een tackle van achteren. Fafelec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tobiaszowski onderschept slim de pass. Tobiaszowski probeert naar een medespeler te passen. Śmiechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wasilkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Pławki FC 0:1

44e minuut.
Ryś probeert naar een medespeler te passen. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski onderschept slim de pass. Wasilkowski schiet op doel. Śmiechowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzoki CF 52%, Pławki FC 48%.
Krzoki CF - Pławki FC 0:1

49e minuut.
Śmiechowicz geeft de bal voor. Inworp. Klimowicz met de inworp. Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzoki CF - Pławki FC 0:2

55e minuut.
Gryniewicki rent richting de bal. Drzymont rent richting de bal. Kromczyński is nu in balbezit. Drzymont verovert de bal door een tackle van achteren. Drzymont geeft een lange en hoge pass. Lato bokst de bal weg.

59e minuut.
Lato met een harde bal richting middenveld. Zamojski kopt de bal weg. Daar is Fafelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzymont rent richting de bal. Drzymont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zamojski rent richting de bal. Gryniewicki is nu in balbezit. Gryniewicki met een sublieme pass. Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski schiet op doel. Przyszlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzoki CF 47%, Pławki FC 53%.
Krzoki CF - Pławki FC 0:2