Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucyfery KS CAMEL 2019
Normal Tactiek nowyyy
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 35.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Rycke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dębiński passt de bal in één keer door. Daar is Barone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barone schiet op doel. Nowakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Dębiński passt de bal zonder na te denken. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zawadzki passt de bal in één keer door. Dębiński rent richting de bal. Dębiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Barone de bal. Barone haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Barone passt de bal met de wreef. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki geeft de bal voor. Barone heeft problemen om de bal te vangen. Barone haalt uit met een fantastische trap. Nowakowski bokst de bal weg.

15e minuut.
Burczyński probeert naar een medespeler te passen. Moliński is nu in balbezit. Barone onderschept slim de pass. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Muhaciroğlu is nu in balbezit. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostoja krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Szurgent onderschept slim de pass. Szurgent geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muhaciroğlu de bal. Barone rent richting de bal. Barone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Ostoja kopt de bal weg. Rycke probeert de bal aan de voet te houden. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone rent richting de bal. Barone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Barone de bal. Barone schiet op doel. Nowakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - KS CAMEL 2019 0:1

33e minuut.
Rycke verovert de bal door een tackle van achteren. Skowronek is nu in balbezit. Skowronek geeft een lange en hoge pass. Barone rent richting de bal. Barone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gajewski probeert naar een medespeler te passen. Szurgent is nu in balbezit. Szurgent probeert naar een medespeler te passen. Barone is nu in balbezit. Barone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jeliński rent richting de bal. Szurgent onderschept slim de pass. Szurgent probeert naar een medespeler te passen. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucyfery 70%, KS CAMEL 2019 30%.
Lucyfery - KS CAMEL 2019 0:1

46e minuut.
Szurgent kopt de bal weg. Daar is Ostoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barone rent richting de bal. Barone draait met de bal, schiet en ... Nowakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - KS CAMEL 2019 0:2

57e minuut.
Skowronek onderschept slim de pass. Skowronek geeft de bal voor. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone is nu in balbezit. Barone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - KS CAMEL 2019 0:3

61e minuut.
Lizik probeert naar een medespeler te passen. Szurgent rent richting de bal. Szurgent passt de bal zonder na te denken. Barone is nu in balbezit. Barone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurgent is nu in balbezit. Szurgent passt de bal met de wreef. Barone rent richting de bal. Barone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Gajewski geeft een hoge lob. Krzymiński probeert de bal aan de voet te houden. Barone is nu in balbezit. Barone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - KS CAMEL 2019 0:4

72e minuut.
Skenderov passt de bal zonder na te denken. Jeliński is nu in balbezit. Muhaciroğlu onderschept slim de pass. Muhaciroğlu passt de bal in één keer door. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - KS CAMEL 2019 0:5

80e minuut.
Zawadzki kopt de bal weg. Muhaciroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone haalt uit met een fantastische trap. Ostoja probeert de bal aan de voet te houden. Nowakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucyfery 70%, KS CAMEL 2019 30%.
Lucyfery - KS CAMEL 2019 0:5