Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0007
  • Stadion: TesTeam Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1587
TesTeam FC Pesto
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Balcer trapt de bal weg. Cugowski rent richting de bal. Bruzdewicz begaat een overtreding. Bruzdewicz krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kendzia passt de bal in één keer door. Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniszyn probeert naar een medespeler te passen. Topolewski rent richting de bal. Topolewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Podraza rent richting de bal. Herbasch is nu in balbezit. Herbasch met een sublieme pass. Topolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cekiel kopt de bal weg. Sienkiewicz is nu in balbezit. Sienkiewicz draait met de bal, schiet en ... Matusiak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TesTeam 64%, FC Pesto 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TesTeam - FC Pesto 0:0

71e minuut.
Sienkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sienkiewicz met een sublieme pass. Topolewski rent richting de bal. Topolewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TesTeam - FC Pesto 0:1

72e minuut.
Kendzia heeft problemen om de bal te vangen. Kendzia met een sublieme pass. Podraza is nu in balbezit. Herbasch rent richting de bal. Herbasch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Cugowski geeft de bal voor. Badur kopt de bal weg. Afera is nu in balbezit. Kendzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kendzia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TesTeam 63%, FC Pesto 37%.
TesTeam - FC Pesto 0:1