Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POLONIA ŁAZISKA Lucyfery
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 29.3
goed Schieten zwak
uitstekend Passen zwak
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Klungelig pakt Laurey de bal. Laurey geeft de bal voor. Molteberg heeft problemen om de bal te vangen. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. Nowakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Lucyfery 1:0

7e minuut.
Rodríguez de Moya met een snelle inworp. Akgün is nu in balbezit. Akgün probeert naar een medespeler te passen. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Yıldız rent richting de bal. Szczerbaniewicz rent richting de bal. Yıldız onderschept slim de pass. Yıldız geeft een hoge lob. Molteberg springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Lucyfery 2:0

14e minuut.
Daar is Carmelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moliński rent richting de bal. Akgün met een sublieme pass. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Lucyfery 3:0

17e minuut.
Akgün passt de bal met de wreef. Carmelo rent richting de bal. Carmelo passt de bal zonder na te denken. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Akgün geeft de bal voor. Klungelig pakt Krzymiński de bal. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg draait met de bal, schiet en ... Nowakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Carmelo rent richting de bal. Carmelo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Molteberg de bal onder controle te krijgen. Nowakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Molteberg rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Carmelo passt de bal zonder na te denken. Vĩnh Thế bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Thế passt de bal zonder na te denken. Laurey is nu in balbezit. Laurey geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Lucyfery 4:0

36e minuut.
Molteberg rent richting de bal. Daar is Carmelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molteberg is nu in balbezit. Carmelo rent richting de bal. Carmelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Lucyfery 5:0

36e minuut.
Skenderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Thế is nu in balbezit. Skenderov maakt een afschuwelijke overtreding. Skenderov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yıldız neemt de hoekschop. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg draait met de bal, schiet en ... Nowakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Lucyfery 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLONIA ŁAZISKA 22%, Lucyfery 78%.
POLONIA ŁAZISKA - Lucyfery 6:0

46e minuut.
Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey speelt de bal door. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Akgün speelt de bal door. Yıldız probeert naar een medespeler te passen. Molteberg heeft problemen om de bal te vangen. Carmelo rent richting de bal. Carmelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Boneschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boneschi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laurey met een snelle inworp. Carmelo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Moliński met een sublieme pass. Carmelo heeft problemen om de bal te vangen. Carmelo met een sublieme pass. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Carmelo is nu in balbezit. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg passt de bal zonder na te denken. Yıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Laurey is nu in balbezit. Laurey geeft de bal voor. Yıldız geeft de bal voor. Klungelig pakt Boneschi de bal. Molteberg verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Podbipięta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laurey geeft een hoge lob. Molteberg rent richting de bal. Molteberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Lucyfery 7:0

85e minuut.
Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yıldız met een snelle inworp. Carmelo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Molteberg met een sublieme pass. Laurey bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey passt de bal in één keer door. Molteberg rent richting de bal. Molteberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA ŁAZISKA - Lucyfery 8:0

89e minuut.
Akgün geeft de bal voor. Krzymiński is nu in balbezit. Szczerbaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez de Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez de Moya geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLONIA ŁAZISKA 18%, Lucyfery 82%.
POLONIA ŁAZISKA - Lucyfery 8:0