Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS CAMEL 2019 Waniusie
nowyyy Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 18.3
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Szurgent verovert de bal door een tackle van achteren. Szurgent geeft de bal voor. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone rent richting de bal. Barone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Waniusie 1:0

4e minuut.
Barone rent richting de bal. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone is nu in balbezit. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Waniusie 2:0

5e minuut.
Barone is nu in balbezit. Barone passt de bal zonder na te denken. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... Molkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Waniusie 3:0

13e minuut.
Dębiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dębiński met een sublieme pass. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone draait met de bal, schiet en ... Molkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Waniusie 4:0

16e minuut.
Szurgent passt de bal in één keer door. Barone is nu in balbezit. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Waniusie 5:0

27e minuut.
Pieniążek is nu in balbezit. Szurgent verovert de bal door een tackle van achteren. Szurgent passt de bal in één keer door. Barone is nu in balbezit. Barone haalt uit met een fantastische trap. Molkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Molkowski trapt de bal weg van het doel. Szurgent kopt de bal weg. Barone is nu in balbezit. Barone schiet op doel. Molkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Burczyński rent richting de bal. Burczyński passt de bal in één keer door. Pieniążek is nu in balbezit. Barone onderschept slim de pass. Barone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Ocypa de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Badziak zal de hoekschop nemen. Barone rent richting de bal. Barone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Waniusie 6:0

40e minuut.
Dębiński rent richting de bal. Dębiński passt de bal zonder na te denken. Barone is nu in balbezit. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bury met een sublieme pass. Burczyński speelt de bal door. Barone is nu in balbezit. Barone schiet op doel. Ocypa probeert de bal aan de voet te houden. Molkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Waniusie 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS CAMEL 2019 25%, Waniusie 75%.
KS CAMEL 2019 - Waniusie 7:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szurgent met een snelle inworp. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bury rent richting de bal. Barone verovert de bal door een tackle van achteren. Barone geeft de bal voor. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu schiet op doel. De bal raakt de paal. Małaszuk heeft problemen om de bal te vangen. Molkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barone rent richting de bal. Barone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Waniusie 8:0

61e minuut.
Szurgent probeert naar een medespeler te passen. Dębiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębiński passt de bal met de wreef. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap. Molkowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone draait met de bal, schiet en ... Molkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stencel passt de bal met de wreef. Dębiński is nu in balbezit. Dębiński passt de bal zonder na te denken. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap. Molkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS CAMEL 2019 - Waniusie 9:0

77e minuut.
Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Barone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocypa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barone komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS CAMEL 2019 24%, Waniusie 76%.
KS CAMEL 2019 - Waniusie 9:0