Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solec FC Pławki FC
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Romankiewicz is nu in balbezit. Romankiewicz geeft een hoge lob. Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski is nu in balbezit. Wasilkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gryniewicki passt de bal met de wreef. Ryś rent richting de bal. Ryś passt de bal in één keer door. Wasilkowski rent richting de bal. Wasilkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Niemiro is nu in balbezit. Ryś verovert de bal door een tackle van achteren. Ryś geeft een hoge lob. Klimowicz is nu in balbezit. Klimowicz draait met de bal, schiet en ... Kałusek bokst de bal weg.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobiaszowski met de inworp. Szojda is nu in balbezit. Szojda geeft de bal voor. Wasilkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Solec FC - Pławki FC 0:1

25e minuut.
Mazoń rent richting de bal. Ryś onderschept slim de pass. Ryś met een sublieme pass. Wasilkowski is nu in balbezit. Wasilkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solec FC - Pławki FC 0:2

30e minuut.
Ryś passt de bal met de wreef. Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryś rent richting de bal. Ryś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grohlich de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szojda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gryniewicki rent richting de bal. Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Stolec rent richting de bal. Stolec passt de bal in één keer door. Serek probeert naar een medespeler te passen. Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski schiet op doel. Kałusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solec FC 68%, Pławki FC 32%.
Solec FC - Pławki FC 0:2

51e minuut.
Palichleb met een snelle inworp. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło geeft een lange en hoge pass. Rzeski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Solec FC - Pławki FC 1:2

62e minuut.
Ryś rent richting de bal. Mazoń geeft de bal voor. Ryś probeert de bal aan de voet te houden. Gwozda is nu in balbezit. Gwozda haalt uit met een fantastische trap. Lato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kromczyński geeft de bal voor. Klimowicz rent richting de bal. Grohlich met een sublieme pass. Ryś rent richting de bal. Ryś haalt uit met een fantastische trap. Kałusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klimowicz neemt de hoekschop. Szojda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kałusek trapt de bal weg. Puchała kopt de bal weg. Romankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gwozda is nu in balbezit. Gwozda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solec FC 57%, Pławki FC 43%.
Solec FC - Pławki FC 1:2