Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS WARIATOS HOOLIGANS Krzoki CF
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Herbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Darlewski rent richting de bal. Darlewski passt de bal in één keer door. Fafelec rent richting de bal. Fafelec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rybszleger speelt de bal door. Herbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowin onderschept slim de pass. Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybszleger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Herbut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybszleger verovert de bal door een tackle van achteren. Herbut rent richting de bal. Herbut haalt uit met een fantastische trap. Przyszlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS WARIATOS HOOLIGANS - Krzoki CF 1:0

25e minuut.
Sykut met een sublieme pass. Drzymont kopt de bal weg. Izdebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafelec onderschept slim de pass. Fafelec haalt uit met een fantastische trap. Sykut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mateja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOS WARIATOS HOOLIGANS - Krzoki CF 1:1

41e minuut.
Gowin met een sublieme pass. Daar is Szuszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piętaszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piętaszek krijgt een gele kaart. Szuszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Gowin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fafelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafelec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS WARIATOS HOOLIGANS - Krzoki CF 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS WARIATOS HOOLIGANS 59%, Krzoki CF 41%.
LOS WARIATOS HOOLIGANS - Krzoki CF 1:2

55e minuut.
Zamojski verovert de bal door een tackle van achteren. Darlewski met een sublieme pass. Fafelec heeft problemen om de bal te vangen. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel. Sykut bokst de bal weg.

60e minuut.
Kaplita geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolas met de inworp. Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybszleger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Stępniak geeft een hoge lob. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski passt de bal in één keer door. Drzymont rent richting de bal. Drzymont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dolas verovert de bal door een tackle van achteren. Dolas geeft een lange en hoge pass. Daar is Krukowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbut is nu in balbezit. Herbut schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS WARIATOS HOOLIGANS 52%, Krzoki CF 48%.
LOS WARIATOS HOOLIGANS - Krzoki CF 1:2