Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pesto Pędzące Drewno
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16
hopeless Schieten poor
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Stefaniszyn geeft een lange en hoge pass. Daar is Klimczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbasch is nu in balbezit. Herbasch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pluciński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bajski de bal. Bajski met een sublieme pass. Maciejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bajski is nu in balbezit. Bajski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Krzymowski de bal onder controle te krijgen. Brożyna rent richting de bal. Brożyna haalt uit met een fantastische trap. Wysopal bokst de bal weg.

29e minuut.
Brożyna rent richting de bal. Brożyna passt de bal in één keer door. Brejza heeft problemen om de bal te vangen. Krzymowski rent richting de bal. Krzymowski haalt uit met een fantastische trap. Wysopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Szatanik heeft problemen om de bal te vangen. Bajski rent richting de bal. Szatanik onderschept slim de pass. Krzymowski is nu in balbezit. Krzymowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Bojkiewicz met een harde bal richting middenveld. Bajski kopt de bal weg. Daar is Topolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Anusiak is nu in balbezit. Anusiak geeft de bal voor. Topolewski is nu in balbezit. Topolewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pesto - Pędzące Drewno 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pesto 49%, Pędzące Drewno 51%.
FC Pesto - Pędzące Drewno 1:0

52e minuut.
Krzymowski kopt de bal weg. Afera rent richting de bal. Afera geeft een hoge lob. Topolewski heeft problemen om de bal te vangen. Topolewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pesto - Pędzące Drewno 2:0

57e minuut.
Semik bereikt de bal nog maar net als eerste. Semik probeert naar een medespeler te passen. Herbasch speelt de bal door. Topolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniszyn geeft een hoge lob. Klimczak heeft problemen om de bal te vangen. Topolewski rent richting de bal. Topolewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pesto 39%, Pędzące Drewno 61%.
FC Pesto - Pędzące Drewno 2:0