Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS WARIATOS HOOLIGANS KS CAMEL 2019
Normal Tactiek nowyyy
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 42.3
average Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


9e minuut.
Barone is nu in balbezit. Barone passt de bal met de wreef. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS WARIATOS HOOLIGANS - KS CAMEL 2019 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Muhaciroğlu de bal. Muhaciroğlu passt de bal met de wreef. Szurgent geeft een hoge lob. Barone rent richting de bal. Barone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szurgent neemt de hoekschop. Sykut bokst de bal weg.

14e minuut.
Szurgent controleert de bal met de borst. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone passt de bal met de wreef. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dębiński passt de bal zonder na te denken. Szurgent rent richting de bal. Szurgent speelt de bal door. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap. Sykut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mateja heeft problemen om de bal te vangen. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS WARIATOS HOOLIGANS - KS CAMEL 2019 0:2

21e minuut.
Burczyński is nu in balbezit. Szurgent is nu in balbezit. Szurgent speelt de bal door. Barone is nu in balbezit. Barone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sykut trapt de bal weg van het doel. Zawadzki kopt de bal weg. Stępniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone verovert de bal door een tackle van achteren. Barone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Muhaciroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Muhaciroğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Izdebski de bal. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zawadzki met een sublieme pass. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS WARIATOS HOOLIGANS - KS CAMEL 2019 0:3

26e minuut.
Szurgent rent richting de bal. Szurgent probeert naar een medespeler te passen. Barone rent richting de bal. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS WARIATOS HOOLIGANS - KS CAMEL 2019 0:4

28e minuut.
Strama rent richting de bal. Muhaciroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Muhaciroğlu speelt de bal door. Barone is nu in balbezit. Barone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Dębiński geeft de bal voor. Barone is nu in balbezit. Muhaciroğlu rent richting de bal. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Izdebski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szurgent zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Barone de bal. Barone schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mateja kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Badziak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muhaciroğlu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Muhaciroğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Barone de bal. Strama rent richting de bal. Barone verovert de bal door een tackle van achteren. Barone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sykut trapt de bal weg. Szurgent kopt de bal weg. Daar is Koks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barone is nu in balbezit. Barone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Barone rent richting de bal. Barone passt de bal met de wreef. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone haalt uit met een fantastische trap. Sykut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Inworp. Szurgent met de inworp. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone onderschept slim de pass. Barone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lizik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizik geeft een lange en hoge pass. Izdebski heeft problemen om de bal te vangen. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS WARIATOS HOOLIGANS 83%, KS CAMEL 2019 17%.
LOS WARIATOS HOOLIGANS - KS CAMEL 2019 0:4

52e minuut.
Skowronek verovert de bal door een tackle van achteren. Skowronek geeft een lange en hoge pass. Barone rent richting de bal. Barone haalt uit met een fantastische trap. Mateja probeert de bal aan de voet te houden. Sykut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Klungelig pakt Piętaszek de bal. Szurgent bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piętaszek. Piętaszek krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Daar is Dolas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dębiński is nu in balbezit. Dębiński passt de bal met de wreef. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS WARIATOS HOOLIGANS - KS CAMEL 2019 0:5

57e minuut.
Strama probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koks de bal. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Barone is nu in balbezit. Barone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Szurgent probeert naar een medespeler te passen. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone passt de bal zonder na te denken. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS WARIATOS HOOLIGANS - KS CAMEL 2019 0:6

64e minuut.
Mateja geeft de bal voor. Zawadzki rent richting de bal. Dolas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolas krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Sykut speelt de bal door. Burczyński kopt de bal weg. Piętaszek probeert naar een medespeler te passen. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone schiet op doel. Sykut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Izdebski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szurgent met de inworp. Barone controleert de bal met de borst. Barone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Barone is nu in balbezit. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Barone rent richting de bal. Barone haalt uit met een fantastische trap. Izdebski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Badziak neemt de hoekschop. Daar is Izdebski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barone rent richting de bal. Barone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Muhaciroğlu is nu in balbezit. Daar is Barone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhaciroğlu rent richting de bal. Barone is nu in balbezit. Barone haalt uit met een fantastische trap. Sykut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Muhaciroğlu onderschept slim de pass. Muhaciroğlu probeert naar een medespeler te passen. Barone is nu in balbezit. Barone haalt uit met een fantastische trap. Sykut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS WARIATOS HOOLIGANS - KS CAMEL 2019 0:7

87e minuut.
Stępniak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Sykut met een harde bal richting middenveld. Dębiński kopt de bal weg. Barone is nu in balbezit. Barone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS WARIATOS HOOLIGANS - KS CAMEL 2019 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS WARIATOS HOOLIGANS 76%, KS CAMEL 2019 24%.
LOS WARIATOS HOOLIGANS - KS CAMEL 2019 0:8