Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0007
  • Stadion: Solec FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
Solec FC POLONIA ŁAZISKA
442 Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 47.8
zwak Schieten goed
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Yıldız rent richting de bal. Yıldız geeft een hoge lob. Grohlich controleert de bal met de borst. Yıldız is nu in balbezit. Yıldız geeft een lange en hoge pass. Kałusek bokst de bal weg. Molteberg rent richting de bal. Molteberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solec FC - POLONIA ŁAZISKA 0:1

8e minuut.
Carmelo passt de bal met de wreef. Laurey bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey geeft de bal voor. Molteberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Kałusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Solec FC - POLONIA ŁAZISKA 0:2

12e minuut.
Laurey speelt de bal door. Carmelo speelt de bal door. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Serek de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Rodríguez de Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Akgün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akgün speelt de bal door. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Yıldız geeft de bal voor. Molteberg krijgt zijn hoofd ertegen. Laurey met een sublieme pass. Klungelig pakt Carmelo de bal. Carmelo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey onderschept slim de pass. Laurey probeert naar een medespeler te passen. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Vĩnh Thế rent richting de bal. Vĩnh Thế geeft de bal voor. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg draait met de bal, schiet en ... Kałusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solec FC - POLONIA ŁAZISKA 0:3

37e minuut.
Kopczyk is nu in balbezit. Akgün verovert de bal door een tackle van achteren. Akgün probeert naar een medespeler te passen. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg draait met de bal, schiet en ... Kałusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Solec FC - POLONIA ŁAZISKA 0:4

42e minuut.
Carmelo schiet op doel. Grohlich met een sublieme pass. Palichleb bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız verovert de bal door een tackle van achteren. Yıldız geeft de bal voor. Kałusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solec FC 81%, POLONIA ŁAZISKA 19%.
Solec FC - POLONIA ŁAZISKA 0:4

46e minuut.
Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo is nu in balbezit. Kopczyk rent richting de bal. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Serek geeft een hoge lob. Inworp. Laurey met een snelle inworp. Carmelo rent richting de bal. Carmelo draait met de bal, schiet en ... Kałusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Palichleb de bal. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo met een sublieme pass. Molteberg rent richting de bal. Molteberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Stolec passt de bal zonder na te denken. Akgün kan de bal niet met de borst controleren. Akgün probeert naar een medespeler te passen. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Laurey geeft een lange en hoge pass. Serek heeft problemen om de bal te vangen. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. Kałusek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Solec FC - POLONIA ŁAZISKA 0:5

71e minuut.
Grecea rent richting de bal. Grecea geeft een hoge lob. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg schiet op doel. Kałusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Carmelo is nu in balbezit. Carmelo probeert naar een medespeler te passen. Molteberg rent richting de bal. Molteberg haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grohlich de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Nedelcu verovert de bal door een tackle van achteren. Nedelcu passt de bal zonder na te denken. Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey verovert de bal door een tackle van achteren. Laurey geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Kałusek probeert wanhopig de bal te grijpen. Molteberg is nu in balbezit. Molteberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solec FC - POLONIA ŁAZISKA 0:6

77e minuut.
Carmelo geeft een lange en hoge pass. Rodríguez de Moya controleert de bal met de borst. Rodríguez de Moya geeft de bal voor. Molteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molteberg schiet op doel. Kałusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Mazoń geeft een hoge lob. Inworp. Yıldız met de inworp. Carmelo geeft de bal voor. Molteberg krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Vĩnh Thế verovert de bal door een tackle van achteren. Vĩnh Thế probeert naar een medespeler te passen. Laurey is nu in balbezit. Laurey geeft een hoge lob. Molteberg maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Solec FC - POLONIA ŁAZISKA 0:7

89e minuut.
Molteberg is nu in balbezit. Carmelo is nu in balbezit. Molteberg is nu in balbezit. Carmelo rent richting de bal. Carmelo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Solec FC - POLONIA ŁAZISKA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solec FC 88%, POLONIA ŁAZISKA 12%.
Solec FC - POLONIA ŁAZISKA 0:8