Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pyreczki Nestea FC
AAA Tactiek Nestak5
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ibrahimovic is nu in balbezit. Zachwyc verovert de bal door een tackle van achteren. Blank probeert naar een medespeler te passen. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ibrahimovic met een sublieme pass. Nicoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoń speelt de bal door. Massolo is nu in balbezit. Massolo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Urrutia passt de bal zonder na te denken. Nikiel speelt de bal door. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pyreczki - Nestea FC 0:1

9e minuut.
Salmelainen heeft problemen om de bal te vangen. Terlemez verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobczyk. Sobczyk krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Nikiel is nu in balbezit. Nikiel speelt de bal door. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Patti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pyreczki - Nestea FC 0:2

16e minuut.
Sobczyk rent richting de bal. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia passt de bal in één keer door. Terlemez rent richting de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk passt de bal met de wreef. Massolo rent richting de bal. Massolo haalt uit met een fantastische trap. Jakubczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pyreczki - Nestea FC 1:2

26e minuut.
Salmelainen rent richting de bal. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grignoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grignoli krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ibrahimovic rent richting de bal. Ibrahimovic haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Świątek de bal. Massolo onderschept slim de pass. Massolo schiet op doel. Jakubczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Pyreczki - Nestea FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pyreczki 40%, Nestea FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Pyreczki - Nestea FC 2:2

51e minuut.
Brutsaert is nu in balbezit. Almeida verovert de bal door een tackle van achteren. Terlemez rent richting de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Patti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pyreczki - Nestea FC 2:3

55e minuut.
Gronek passt de bal in één keer door. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Patti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Blank met een sublieme pass. Urrutia met een sublieme pass. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Patti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Almeida speelt de bal door. Blank rent richting de bal. Blank passt de bal zonder na te denken. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutsaert onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pyreczki 30%, Nestea FC 70%.
Fc Pyreczki - Nestea FC 2:3