Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nestea FC Fc Pyreczki
Nestak5 Tactiek AAA
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 44.9
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Szuprytowski speelt de bal door. Vigoso met een sublieme pass. Massolo rent richting de bal. Massolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Fc Pyreczki 0:1

19e minuut.
Rohrer met een sublieme pass. Pedregosa met een sublieme pass. Urrutia speelt de bal door. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Patti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Lepuga met een sublieme pass. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa passt de bal in één keer door. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Codina onderschept slim de pass. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina maakt een afschuwelijke overtreding. Codina krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gronek geeft een hoge lob. Almeida kopt de bal weg. Codina kan de bal niet met de borst controleren. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Almeida passt de bal met de wreef. Zachwyc rent richting de bal. Zachwyc geeft een lange en hoge pass. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pedregosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vigoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almeida krijgt een gele kaart. Vigoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Rohrer met een snel genomen vrije trap. Massolo springt en kopt de bal. Shaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Pedregosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedregosa geeft een lange en hoge pass. Terlemez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carleton begaat een overtreding. Terlemez raakt geblesseerd tijdens het duel. Gąsiewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Patti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 48%, Fc Pyreczki 52%.
Nestea FC - Fc Pyreczki 0:1

59e minuut.
Gąsiewski geeft een hoge lob. Rohrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohrer geeft een lange en hoge pass. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Fc Pyreczki 0:2

65e minuut.
Nikiel is nu in balbezit. Nikiel geeft de bal voor. Klungelig pakt Stefanescu-Prodanovici de bal. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Patti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - Fc Pyreczki 1:2

67e minuut.
Rohrer passt de bal met de wreef. Vigoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoso probeert naar een medespeler te passen. Massolo is nu in balbezit. Massolo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski probeert naar een medespeler te passen. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol passt de bal zonder na te denken. Wolański geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Wolański rent richting de bal. Wolański passt de bal in één keer door. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo draait met de bal, schiet en ... Arcangioli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szuprytowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Massolo de bal. Massolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Shaw trapt de bal weg van het doel. Codina controleert de bal met de borst. Urrutia geeft een hoge lob. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Patti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 60%, Fc Pyreczki 40%.
Nestea FC - Fc Pyreczki 1:2