Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Majowe Pierogi Górnik Wrocław
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Cetnarowicz geeft een lange en hoge pass. Młot rent richting de bal. Gintel rent richting de bal. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Staszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krużycki met een snelle inworp. Młot is nu in balbezit. Młot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drywa rent richting de bal. Piskuła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piskuła krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Tysiąc passt de bal in één keer door. Drywa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pawlaczek. Pawlaczek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Młot verovert de bal door een tackle van achteren. Młot met een sublieme pass. Staszewski is nu in balbezit. Gintel onderschept slim de pass. Gintel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Majowe Pierogi - Górnik Wrocław 0:1

33e minuut.
Chiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa rent richting de bal. Chiniewicz is nu in balbezit. Drywa rent richting de bal. Drywa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rychłowski geeft een hoge lob. Flaszka kopt de bal weg. Jeziorański probeert naar een medespeler te passen. Chiniewicz is nu in balbezit. Chiniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Majowe Pierogi - Górnik Wrocław 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majowe Pierogi 59%, Górnik Wrocław 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Majowe Pierogi - Górnik Wrocław 1:1

63e minuut.
Chiniewicz onderschept slim de pass. Urbańczyk is nu in balbezit. Chiniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Drywa is nu in balbezit. Drywa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Majowe Pierogi - Górnik Wrocław 2:1

72e minuut.
Urbańczyk onderschept slim de pass. Urbańczyk met een sublieme pass. Pawlaczek speelt de bal door. Młot rent richting de bal. Młot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Szmyd rent richting de bal. Drywa onderschept slim de pass. Chiniewicz rent richting de bal. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majowe Pierogi 52%, Górnik Wrocław 48%.
Majowe Pierogi - Górnik Wrocław 2:1