Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Wrocław PanCzur
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Dedyński rent richting de bal. Dedyński speelt de bal door. Murdza met een sublieme pass. Rychłowski is nu in balbezit. Rychłowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Weigelt passt de bal in één keer door. Krużycki is nu in balbezit. Szczyżek begaat een overtreding. Szczyżek krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pawlaczek geeft een hoge lob. Daar is Idczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weigelt rent richting de bal. Weigelt draait met de bal, schiet en ... Ewiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wrocław - PanCzur 1:0

22e minuut.
Pawlaczek is nu in balbezit. Szczepek verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepek passt de bal met de wreef. Czarkowski rent richting de bal. Czarkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot rent richting de bal. Weigelt is nu in balbezit. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Urbańczyk met een sublieme pass. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Idczak is nu in balbezit. Weigelt onderschept slim de pass. Weigelt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Wrocław 38%, PanCzur 62%.
Górnik Wrocław - PanCzur 1:0

47e minuut.
Piskuła is nu in balbezit. Kurc verovert de bal door een tackle van achteren. Kurc met een sublieme pass. Klungelig pakt Czarkowski de bal. Czarkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Dedyński kopt de bal weg. Piskuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czarkowski rent richting de bal. Szczepek is nu in balbezit. Szczepek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik Wrocław - PanCzur 1:1

74e minuut.
Bilewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dedyński controleert de bal met de borst. Murdza speelt de bal door. Szczepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wrocław - PanCzur 1:2

84e minuut.
Murdza onderschept slim de pass. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Wieczyński is nu in balbezit. Szczepek verovert de bal door een tackle van achteren. Szczepek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Wrocław 50%, PanCzur 50%.
Górnik Wrocław - PanCzur 1:2