Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0008
  • Stadion: Jarmuta Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1171
Jarmuta ResidentaL CreW
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Chechelski geeft de bal voor. Inworp. Woźnica met de inworp. Dorosz is nu in balbezit. Dorosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Macek met een sublieme pass. Kwietniak is nu in balbezit. Kwietniak speelt de bal door. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Macek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zassowski komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Inworp. Wiśniowiecki met een snelle inworp. Woźnica is nu in balbezit. Woźnica geeft een hoge lob. Marszczynkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Marszczynkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nasiłowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarmuta 61%, ResidentaL CreW 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jarmuta - ResidentaL CreW 0:0

52e minuut.
Nasiłowski met een sublieme pass. Daar is Dorosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiłowski onderschept slim de pass. Nasiłowski draait met de bal, schiet en ... Bocheński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Suwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwała geeft de bal voor. Ciemny rent richting de bal. Tywczyński onderschept slim de pass. Tywczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dorosz met een sublieme pass. Tywczyński rent richting de bal. Tywczyński geeft een lange en hoge pass. Suwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwała haalt uit met een fantastische trap. Bocheński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ciemny met een sublieme pass. Kwietniak is nu in balbezit. Kwietniak met een sublieme pass. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. Lubaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Staczanowski probeert naar een medespeler te passen. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski is nu in balbezit. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dorosz geeft een hoge lob. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante passt de bal met de wreef. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarmuta 59%, ResidentaL CreW 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jarmuta - ResidentaL CreW 0:0