Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Masters Nestea FC
New Hope Tactiek Nestak5
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
32.8 gemiddelde waardering 47.5
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Pedregosa speelt de bal door. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal met de wreef. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Lampart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Palojärvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Nestea FC 0:1

8e minuut.
Płonka geeft de bal voor. Inworp. Nikiel met de inworp. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nikiel met een snelle inworp. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski passt de bal zonder na te denken. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Płonka is nu in balbezit. Płonka geeft een hoge lob. Martyniuk speelt de bal door. Klungelig pakt Bakalia de bal. Bakalia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Nikiel kopt de bal weg. Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez verovert de bal door een tackle van achteren. Terlemez schiet op doel. Palojärvi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Nestea FC 0:2

37e minuut.
Blank passt de bal met de wreef. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa passt de bal zonder na te denken. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Nestea FC 0:3

39e minuut.
Martyniuk controleert de bal met de borst. Nikiel met een sublieme pass. Lampart is nu in balbezit. Terlemez onderschept slim de pass. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 60%, Nestea FC 40%.
Widzew Masters - Nestea FC 0:3

47e minuut.
Blank passt de bal in één keer door. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia is nu in balbezit. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Palojärvi bokst de bal weg.

48e minuut.
Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa geeft de bal voor. Palojärvi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Nestea FC 0:4

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jakubczak trapt de bal weg. Terlemez kopt de bal weg. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Nestea FC 0:5

61e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Terlemez is nu in balbezit. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Palojärvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel onderschept slim de pass. Nikiel met een sublieme pass. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chwieduk kopt de bal weg. Blank speelt de bal door. Zmartwiony rent richting de bal. Terlemez verovert de bal door een tackle van achteren. Terlemez schiet op doel. Palojärvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Blank rent richting de bal. Lamparski onderschept slim de pass. Lamparski passt de bal met de wreef. Bányai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bányai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Blank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blank geeft een hoge lob. Daar is Zmartwiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Martyniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek geeft een lange en hoge pass. Płonka kan de bal niet met de borst controleren. Terlemez onderschept slim de pass. Terlemez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Nestea FC 0:6

76e minuut.
Klungelig pakt Blank de bal. Blank passt de bal met de wreef. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa geeft een lange en hoge pass. Terlemez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ingimarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Lampart rent richting de bal. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 65%, Nestea FC 35%.
Widzew Masters - Nestea FC 0:6