Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0008
  • Stadion: kosmo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2755
kosmo Fc Pyreczki
Normal Tactiek AAA
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 45
weak Schieten very good
average Passen solid
poor Verdedigen good


6e minuut.
Hejno bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmelainen onderschept slim de pass. Salmelainen passt de bal zonder na te denken. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hejno met een snelle inworp. Salmelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmelainen speelt de bal door. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo draait met de bal, schiet en ... Szympruch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Bazelewski is nu in balbezit. Vigoso onderschept slim de pass. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo haalt uit met een fantastische trap. Szympruch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kosmo - Fc Pyreczki 0:1

16e minuut.
Nicoń passt de bal in één keer door. Vigoso met een sublieme pass. Massolo rent richting de bal. Massolo draait met de bal, schiet en ... Szympruch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kosmo - Fc Pyreczki 0:2

20e minuut.
Vigoso speelt de bal door. Nicoń rent richting de bal. Nicoń speelt de bal door. Massolo rent richting de bal. Massolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sobczyk passt de bal zonder na te denken. Salmelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmelainen passt de bal zonder na te denken. Massolo is nu in balbezit. Massolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kosmo - Fc Pyreczki 0:3

31e minuut.
Bazelewski is nu in balbezit. Vigoso verovert de bal door een tackle van achteren. Vigoso met een sublieme pass. Massolo heeft problemen om de bal te vangen. Massolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kosmo - Fc Pyreczki 0:4

33e minuut.
Lepuga onderschept slim de pass. Lepuga geeft een lange en hoge pass. Stalmach heeft problemen om de bal te vangen. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vigoso passt de bal in één keer door. Nicoń is nu in balbezit. Nicoń geeft een lange en hoge pass. Salmelainen rent richting de bal. Salmelainen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szympruch bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Sobczyk probeert naar een medespeler te passen. Vigoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoso geeft de bal voor. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nicoń passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vigoso de bal. Vigoso probeert naar een medespeler te passen. Massolo rent richting de bal. Massolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kosmo 82%, Fc Pyreczki 18%.
kosmo - Fc Pyreczki 0:4

46e minuut.
Salmelainen met een sublieme pass. Nicoń is nu in balbezit. Vigoso speelt de bal door. Massolo is nu in balbezit. Massolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kosmo - Fc Pyreczki 0:5

49e minuut.
Klungelig pakt Ostrowski de bal. Nicoń rent richting de bal. Nicoń passt de bal met de wreef. Massolo rent richting de bal. Massolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pol onderschept slim de pass. Salmelainen is nu in balbezit. Salmelainen probeert naar een medespeler te passen. Massolo rent richting de bal. Massolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kuśmierczyk kan de bal niet met de borst controleren. Salmelainen speelt de bal door. Massolo is nu in balbezit. Massolo haalt uit met een fantastische trap. Szympruch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kosmo - Fc Pyreczki 0:6

54e minuut.
Massolo passt de bal in één keer door. Vigoso rent richting de bal. Vigoso speelt de bal door. Găină geeft een lange en hoge pass. Pol kopt de bal weg. Szympruch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoso verovert de bal door een tackle van achteren. Vigoso probeert naar een medespeler te passen. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Vigoso de bal. Vigoso probeert naar een medespeler te passen. Stalmach is nu in balbezit. Massolo verovert de bal door een tackle van achteren. Massolo schiet op doel. Szympruch bokst de bal weg.

63e minuut.
Vigoso is nu in balbezit. Vigoso geeft de bal voor. Daar is Salmelainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Salmelainen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vigoso de bal. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap. Bazelewski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Salmelainen passt de bal in één keer door. Massolo is nu in balbezit. Stalmach is nu in balbezit. Massolo onderschept slim de pass. Massolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kosmo - Fc Pyreczki 0:7

84e minuut.
Kuśmierczyk is nu in balbezit. Salmelainen onderschept slim de pass. Salmelainen met een sublieme pass. Massolo is nu in balbezit. Massolo schiet op doel. Paal! Szympruch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Lepuga probeert naar een medespeler te passen. Salmelainen speelt de bal door. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo draait met de bal, schiet en ... Szympruch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kosmo - Fc Pyreczki 0:8

87e minuut.
Ostrowski met de inworp. Vigoso met een sublieme pass. Nicoń met een sublieme pass. Massolo rent richting de bal. Massolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kosmo - Fc Pyreczki 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kosmo 84%, Fc Pyreczki 16%.
kosmo - Fc Pyreczki 0:9