Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmos Licheń motor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Szumański geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwański met de inworp. Krystoforski is nu in balbezit. Krystoforski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Paszek trapt de bal weg. Cytowski kopt de bal weg. Grabski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borczuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Borczuch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Grabski probeert de bal met de borst te controleren. Tański verovert de bal door een tackle van achteren. Tański geeft de bal voor. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmos Licheń 64%, motor 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kosmos Licheń - motor 0:0

50e minuut.
Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner verovert de bal door een tackle van achteren. Beger met een sublieme pass. Wojdała rent richting de bal. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Matczak is nu in balbezit. Matczak geeft de bal voor. Cytowski kopt de bal weg. Krystoforski is nu in balbezit. Krystoforski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Krystoforski is nu in balbezit. Krystoforski geeft de bal voor. Bidas probeert de bal aan de voet te houden. Tański is nu in balbezit. Tański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Parzy verovert de bal door een tackle van achteren. Parzy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bidas de bal. Borczuch rent richting de bal. Borczuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmos Licheń - motor 0:1

73e minuut.
Klungelig pakt Iwański de bal. Piecyk verovert de bal door een tackle van achteren. Piecyk passt de bal zonder na te denken. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bidas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tański met de inworp. Krystoforski rent richting de bal. Krystoforski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cekiel geeft de bal voor. Inworp. Piecyk met een snelle inworp. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wojdała is nu in balbezit. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski onderschept slim de pass. Wojdała verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmos Licheń 54%, motor 46%.
Kosmos Licheń - motor 0:1