Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ResidentaL CreW Górnik Wrocław
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Pawlaczek de bal. Młot rent richting de bal. Młot passt de bal zonder na te denken. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lubaszewski probeert naar een medespeler te passen. Nasiłowski rent richting de bal. Nasiłowski passt de bal met de wreef. Suwała is nu in balbezit. Suwała geeft een hoge lob. Paszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Alancewicz is nu in balbezit. Alancewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Urbańczyk passt de bal zonder na te denken. Nasiłowski is nu in balbezit. Pawlaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Alancewicz onderschept slim de pass. Alancewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ResidentaL CreW - Górnik Wrocław 1:0

26e minuut.
Tywczyński passt de bal zonder na te denken. Kossakowski rent richting de bal. Weigelt onderschept slim de pass. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lubaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Pawlaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski rent richting de bal. Pawlaczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pawlaczek krijgt een gele kaart. Kossakowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kossakowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nasiłowski is nu in balbezit. Nasiłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ResidentaL CreW - Górnik Wrocław 2:0

36e minuut.
Nasiłowski met een sublieme pass. Żelazowski rent richting de bal. Żelazowski geeft de bal voor. Kossakowski kan de bal niet met de borst controleren. Krużycki geeft een lange en hoge pass. Lubaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pawlaczek is nu in balbezit. Alancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Alancewicz met een sublieme pass. Nasiłowski is nu in balbezit. Nasiłowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Weigelt rent richting de bal. Iliński rent richting de bal. Weigelt verovert de bal door een tackle van achteren. Młot is nu in balbezit. Młot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ResidentaL CreW 56%, Górnik Wrocław 44%.
ResidentaL CreW - Górnik Wrocław 2:0

46e minuut.
Wiśniowiecki met een snelle inworp. Klungelig pakt Woźnica de bal. Woźnica geeft een lange en hoge pass. Nasiłowski is nu in balbezit. Nasiłowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pawlaczek rent richting de bal. Alancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nasiłowski is nu in balbezit. Nasiłowski haalt uit met een fantastische trap. Paszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Batory de bal. Nasiłowski is nu in balbezit. Szmyd rent richting de bal. Nasiłowski onderschept slim de pass. Nasiłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Urbańczyk rent richting de bal. Tywczyński onderschept slim de pass. Tywczyński passt de bal zonder na te denken. Nasiłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ResidentaL CreW 44%, Górnik Wrocław 56%.
ResidentaL CreW - Górnik Wrocław 2:0