Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nestea FC kosmo
Nestak5 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 17.8
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Blank met een sublieme pass. Daar is Nikiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikiel passt de bal zonder na te denken. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - kosmo 1:0

12e minuut.
Stalmach kopt de bal weg. Blank heeft problemen om de bal te vangen. Barczeski is nu in balbezit. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kuśmierczyk is nu in balbezit. Pedregosa onderschept slim de pass. Pedregosa passt de bal in één keer door. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nikiel neemt de hoekschop. Terlemez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bazelewski met een sublieme pass. Grzywacz is nu in balbezit. Chwieduk maakt een afschuwelijke overtreding. Grzywacz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grzywacz kan niet meer verder spelen. Zagubiony komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Gronek geeft een lange en hoge pass. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez heeft problemen om de bal te vangen. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Szympruch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - kosmo 2:0

25e minuut.
Nikiel geeft de bal voor. Hejno kopt de bal weg. Blank met een sublieme pass. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Blank speelt de bal door. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel passt de bal met de wreef. Stalmach is nu in balbezit. Terlemez onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Blank rent richting de bal. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa geeft een lange en hoge pass. Daar is Terlemez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pedregosa met een sublieme pass. Urrutia rent richting de bal. Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Święciński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zachwyc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 27%, kosmo 73%.
Nestea FC - kosmo 2:0

48e minuut.
Szympruch met een sublieme pass. Urrutia is nu in balbezit. Gąsiewski met een sublieme pass. Daar is Terlemez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brylski trapt de bal weg. Urrutia kopt de bal weg. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Blank geeft een hoge lob. Terlemez krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Brylski de bal. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Brylski geeft een lange en hoge pass. Świątek kopt de bal weg. Klungelig pakt Blank de bal. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Blank kopt de bal weg. Daar is Kuśmierczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa geeft de bal voor. Terlemez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Gąsiewski met een sublieme pass. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - kosmo 3:0

62e minuut.
Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia geeft een hoge lob. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia speelt de bal door. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Nikiel speelt de bal door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Szympruch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - kosmo 4:0

74e minuut.
Terlemez heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia rent richting de bal. Terlemez rent richting de bal. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kuśmierczyk rent richting de bal. Blank rent richting de bal. Blank geeft de bal voor. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mularski probeert de bal met de borst te controleren. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek geeft een hoge lob. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Szympruch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szympruch niet meer kan verder spelen. Muzek komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Nikiel is nu in balbezit. Nikiel geeft de bal voor. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez schiet op doel. Muzek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - kosmo 5:0

83e minuut.
Hejno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejno geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedregosa met de inworp. Blank geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez verovert de bal door een tackle van achteren. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Brylski geeft de bal voor. Buitenspel voor Święciński. Goede buitenspelval van de verdediging. Blank maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Muzek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 22%, kosmo 78%.
Nestea FC - kosmo 5:0