Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi Jalkapalloklubi Kosmos Licheń
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Piecyk geeft een lange en hoge pass. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała passt de bal zonder na te denken. Walusiak rent richting de bal. Walusiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Marek de bal. Bęś verovert de bal door een tackle van achteren. Bęś passt de bal zonder na te denken. Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi Jalkapalloklubi - Kosmos Licheń 1:0

20e minuut.
Walusiak rent richting de bal. Kossok is nu in balbezit. Walusiak onderschept slim de pass. Walusiak draait met de bal, schiet en ... Ryjek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suomi Jalkapalloklubi - Kosmos Licheń 1:1

28e minuut.
Zientara rent richting de bal. Krzyżok is nu in balbezit. Zientara verovert de bal door een tackle van achteren. Zientara geeft een hoge lob. Fremel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Piecyk rent richting de bal. Piecyk geeft een lange en hoge pass. Speichler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi Jalkapalloklubi - Kosmos Licheń 1:2

39e minuut.
Marek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parzy komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Fremel probeert de bal aan de voet te houden. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok passt de bal met de wreef. Wojdała rent richting de bal. Wojdała schiet op doel. Ryjek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi Jalkapalloklubi 45%, Kosmos Licheń 55%.
Suomi Jalkapalloklubi - Kosmos Licheń 1:2

48e minuut.
Kossok bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak onderschept slim de pass. Walusiak met een sublieme pass. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi Jalkapalloklubi - Kosmos Licheń 1:3

62e minuut.
Grabski met een snelle inworp. Krzyżok heeft problemen om de bal te vangen. Krzyżok geeft een hoge lob. Wojdała rent richting de bal. Wojdała schiet op doel. Ryjek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Piecyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecyk geeft een hoge lob. Truszczyński probeert de bal met de borst te controleren. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Ryjek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi Jalkapalloklubi 54%, Kosmos Licheń 46%.
Suomi Jalkapalloklubi - Kosmos Licheń 1:3