Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS MESZNA PanCzur
451 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Mosór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczepek rent richting de bal. Sobotka begaat een overtreding. Sobotka krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Aniszewski met een sublieme pass. Murdza is nu in balbezit. Murdza speelt de bal door. Szczepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bilewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kurc kan de bal niet met de borst controleren. Kurc haalt uit met een fantastische trap. Lipiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Murdza is nu in balbezit. Kurzawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawski met een sublieme pass. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Czarkowski is nu in balbezit. Bilewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Grzenkowski de bal. Szczepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS MESZNA - PanCzur 0:1

24e minuut.
Świder rent richting de bal. Szczepek verovert de bal door een tackle van achteren. Mosór verovert de bal door een tackle van achteren. Czarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Dedyński kopt de bal weg. Czarkowski rent richting de bal. Czarkowski passt de bal met de wreef. Szczepek is nu in balbezit. Szczepek draait met de bal, schiet en ... Lipiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bilewicz zal de hoekschop nemen. Daar is Kurc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurc schiet op doel. Lipiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS MESZNA - PanCzur 0:2

42e minuut.
Kurzawski rent richting de bal. Czarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarkowski passt de bal met de wreef. Szczepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS MESZNA 65%, PanCzur 35%.
ŁKS MESZNA - PanCzur 0:2

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Kurzawski de bal onder controle te krijgen. Murdza rent richting de bal. Kurzawski verovert de bal door een tackle van achteren. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS MESZNA - PanCzur 1:2

50e minuut.
Ochojski onderschept slim de pass. Wadyl verovert de bal door een tackle van achteren. Wadyl met een sublieme pass. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka geeft een lange en hoge pass. Mosór rent richting de bal. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza passt de bal in één keer door. Buczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czarkowski draait met de bal, schiet en ... Lipiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS MESZNA - PanCzur 1:3

66e minuut.
Daar is Pestka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdza rent richting de bal. Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza onderschept slim de pass. Murdza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dedyński probeert de bal met de borst te controleren. Biniaszczyk is nu in balbezit. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk onderschept slim de pass. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS MESZNA - PanCzur 2:3

83e minuut.
Aniszewski is nu in balbezit. Aniszewski passt de bal in één keer door. Kurzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Aniszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zwojnica komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kurc controleert de bal met de borst. Wadyl onderschept slim de pass. Wadyl speelt de bal door. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS MESZNA 54%, PanCzur 46%.
ŁKS MESZNA - PanCzur 2:3