Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gliwice3 Fc Pyreczki
Normal Tactiek AAA
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 43.5
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Daar is Massolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codina is nu in balbezit. Codina passt de bal met de wreef. Massolo rent richting de bal. Massolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wolański probeert naar een medespeler te passen. Vigoso probeert naar een medespeler te passen. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo schiet op doel. Ziomek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vigoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codina probeert naar een medespeler te passen. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Vigoso met een snelle inworp. Codina rent richting de bal. Codina speelt de bal door. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kupcewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Găină de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majdan. Majdan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cywka is nu in balbezit. Codina onderschept slim de pass. Codina passt de bal met de wreef. Massolo is nu in balbezit. Massolo draait met de bal, schiet en ... Ziomek bokst de bal weg.

25e minuut.
Kula geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wolański de bal. Wolański geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Massolo de bal. Massolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gliwice3 - Fc Pyreczki 0:1

26e minuut.
Cywka speelt de bal door. Kupcewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Codina. Codina krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Szalbierz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kula de bal onder controle te krijgen. Massolo rent richting de bal. Massolo haalt uit met een fantastische trap. Bombardier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gliwice3 - Fc Pyreczki 0:2

29e minuut.
Codina is nu in balbezit. Codina geeft de bal voor. Daar is Bombardier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Codina passt de bal zonder na te denken. Pol is nu in balbezit. Pol passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Massolo de bal. Massolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gliwice3 - Fc Pyreczki 0:3

32e minuut.
Găină zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobczyk met een sublieme pass. Vigoso met een sublieme pass. Massolo is nu in balbezit. Massolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pol passt de bal met de wreef. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk passt de bal met de wreef. Massolo is nu in balbezit. Massolo haalt uit met een fantastische trap. Ziomek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo draait met de bal, schiet en ... Ziomek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gliwice3 - Fc Pyreczki 0:4

38e minuut.
Vigoso probeert naar een medespeler te passen. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina probeert naar een medespeler te passen. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gliwice3 82%, Fc Pyreczki 18%.
FC Gliwice3 - Fc Pyreczki 0:4

49e minuut.
Lepuga is nu in balbezit. Lepuga passt de bal met de wreef. Wolański met een sublieme pass. Massolo rent richting de bal. Massolo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bombardier kopt de bal weg. Codina is nu in balbezit. Codina draait met de bal, schiet en ... Ziomek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bombardier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gliwice3 - Fc Pyreczki 0:5

57e minuut.
Daar is Vigoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk met een sublieme pass. Massolo is nu in balbezit. Massolo haalt uit met een fantastische trap. Ziomek bokst de bal weg.

60e minuut.
Bombardier trapt de bal weg. Găină kopt de bal weg. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo haalt uit met een fantastische trap. Ziomek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gliwice3 - Fc Pyreczki 0:6

63e minuut.
Massolo draait met de bal, schiet en ... Kula probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wolański neemt de hoekschop. Codina springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Wolański onderschept slim de pass. Pol is nu in balbezit. Pol passt de bal zonder na te denken. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Pol passt de bal zonder na te denken. Massolo is nu in balbezit. Massolo haalt uit met een fantastische trap. Bombardier probeert de bal aan de voet te houden. Ziomek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gliwice3 - Fc Pyreczki 0:7

72e minuut.
Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol passt de bal zonder na te denken. Massolo is nu in balbezit. Massolo schiet op doel. Ziomek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gliwice3 - Fc Pyreczki 0:8

73e minuut.
Majdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdan probeert naar een medespeler te passen. Cywka bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo onderschept slim de pass. Massolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gliwice3 - Fc Pyreczki 0:9

75e minuut.
Sobczyk speelt de bal door. Codina is nu in balbezit. Codina passt de bal zonder na te denken. Massolo rent richting de bal. Massolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pastorczyk geeft een hoge lob. Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Codina. Codina krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Vigoso passt de bal met de wreef. Sobczyk speelt de bal door. Pol probeert de bal aan de voet te houden. Massolo rent richting de bal. Massolo draait met de bal, schiet en ... Ziomek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Sobczyk speelt de bal door. Vigoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoso geeft een lange en hoge pass. Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bombardier trapt de bal weg van het doel. Sobczyk kopt de bal weg. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Massolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gliwice3 - Fc Pyreczki 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gliwice3 82%, Fc Pyreczki 18%.
FC Gliwice3 - Fc Pyreczki 0:10