Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Masters Górnik Wrocław
New Hope Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 19.6
goed Schieten matig
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Weigelt onderschept slim de pass. Vanbeek verovert de bal door een tackle van achteren. Vanbeek passt de bal zonder na te denken. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vanbeek met een sublieme pass. Tur is nu in balbezit. Tur passt de bal met de wreef. Belmessieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmessieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gezgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gezgin passt de bal met de wreef. Belmessieri rent richting de bal. Belmessieri schiet op doel. Paszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Pawlaczek passt de bal met de wreef. Krużycki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotwica. Kotwica krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Wieczyński geeft de bal voor. Daar is Pawlaczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gezgin is nu in balbezit. Belmessieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmessieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kotwica speelt de bal door. Klungelig pakt Vanbeek de bal. Vanbeek probeert naar een medespeler te passen. Mika rent richting de bal. Mika schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Gezgin probeert naar een medespeler te passen. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmessieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmessieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Górnik Wrocław 1:0

28e minuut.
Vanbeek speelt de bal door. Tur rent richting de bal. Tur speelt de bal door. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Szmyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Górnik Wrocław 2:0

30e minuut.
Tur rent richting de bal. Tur speelt de bal door. Belmessieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmessieri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szmyd de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik verovert de bal door een tackle van achteren. Babik probeert naar een medespeler te passen. Mika rent richting de bal. Mika schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paszek trapt de bal weg. Tur kopt de bal weg. Mika rent richting de bal. Mika draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tur probeert naar een medespeler te passen. Vanbeek rent richting de bal. Vanbeek passt de bal in één keer door. Belmessieri is nu in balbezit. Belmessieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 27%, Górnik Wrocław 73%.
Widzew Masters - Górnik Wrocław 2:0

48e minuut.
Młot passt de bal zonder na te denken. Krużycki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotwica. Krużycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pawlaczek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lucena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Gezgin met een sublieme pass. Daar is Vanbeek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanbeek geeft de bal voor. Daar is Wieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mika probeert naar een medespeler te passen. Paszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Pawlaczek is nu in balbezit. Vanbeek onderschept slim de pass. Vanbeek speelt de bal door. Belmessieri rent richting de bal. Belmessieri geeft een lange en hoge pass. Paszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mika rent richting de bal. Mika schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Górnik Wrocław 3:0

53e minuut.
Gezgin is nu in balbezit. Gezgin geeft een lange en hoge pass. Daar is Wieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belmessieri is nu in balbezit. Belmessieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Babik passt de bal in één keer door. Gezgin is nu in balbezit. Gezgin geeft een lange en hoge pass. Belmessieri is nu in balbezit. Belmessieri schiet op doel. Paszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Szmyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wieczyński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Górnik Wrocław 4:0

63e minuut.
Mika passt de bal zonder na te denken. Belmessieri rent richting de bal. Szmyd legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szmyd krijgt een gele kaart. Belmessieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Belmessieri neemt zijn aanloop. Paal!

64e minuut.
Młot probeert de bal aan de voet te houden. Rychłowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tur. Tur krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paszek trapt de bal weg van het doel. Tur kopt de bal weg. Mika rent richting de bal. Mika schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tur probeert de bal aan de voet te houden. Urbańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbańczyk passt de bal in één keer door. Kalicki rent richting de bal. Kalicki geeft de bal voor. Paszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pawlaczek speelt de bal door. Vanbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanbeek passt de bal zonder na te denken. Mika rent richting de bal. Mika draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pawlaczek passt de bal met de wreef. Batory rent richting de bal. Batory passt de bal zonder na te denken. Mika rent richting de bal. Mika draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanbeek rent richting de bal. Vanbeek passt de bal in één keer door. Belmessieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmessieri draait met de bal, schiet en ... Paszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Vanbeek passt de bal in één keer door. Tur is nu in balbezit. Tur passt de bal in één keer door. Mika rent richting de bal. Mika draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Górnik Wrocław 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 21%, Górnik Wrocław 79%.
Widzew Masters - Górnik Wrocław 5:0