Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0008
  • Stadion: Jarmuta Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1541
Jarmuta Kosmos Licheń
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Parzy rent richting de bal. Staczanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parzy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parzy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Makowiecki probeert de bal met de borst te controleren. Wojdała rent richting de bal. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Piecyk onderschept slim de pass. Piecyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Chechelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdała rent richting de bal. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Bocheński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Krzyżok heeft problemen om de bal te vangen. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak passt de bal in één keer door. Wojdała rent richting de bal. Wojdała schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Chechelski de bal onder controle te krijgen. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak passt de bal zonder na te denken. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała draait met de bal, schiet en ... Bocheński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarmuta - Kosmos Licheń 0:1

29e minuut.
Makowiecki probeert de bal aan de voet te houden. Piecyk geeft een hoge lob. Daar is Ciemny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Parzy rent richting de bal. Ciemny is nu in balbezit. Ciemny passt de bal in één keer door. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarmuta 56%, Kosmos Licheń 44%.
Jarmuta - Kosmos Licheń 0:1

57e minuut.
Dante rent richting de bal. Dante passt de bal zonder na te denken. Szumański heeft problemen om de bal te vangen. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Parzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec verovert de bal door een tackle van achteren. Marzec speelt de bal door. Ciemny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemny geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Godebski passt de bal in één keer door. Grabski is nu in balbezit. Grabski geeft de bal voor. Walusiak rent richting de bal. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Bocheński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarmuta - Kosmos Licheń 0:2

73e minuut.
Szumański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumański geeft de bal voor. Twardawa probeert de bal aan de voet te houden. Kwietniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak geeft de bal voor. Paszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Wojdała verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdała passt de bal met de wreef. Chechelski verovert de bal door een tackle van achteren. Beger rent richting de bal. Beger haalt uit met een fantastische trap. Bocheński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarmuta 63%, Kosmos Licheń 37%.
Jarmuta - Kosmos Licheń 0:2