Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0008
  • Stadion: PanCzur Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3029
PanCzur Nestea FC
Normal Tactiek Nestak5
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 42.7
weak Schieten excellent
average Passen solid
poor Verdedigen very good


2e minuut.
Urrutia geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski rent richting de bal. Terlemez onderschept slim de pass. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Ewiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:1

3e minuut.
Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa passt de bal met de wreef. Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ewiak probeert naar een medespeler te passen. Blank rent richting de bal. Pedregosa probeert naar een medespeler te passen. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Blank kopt de bal weg. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal met de wreef. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Ewiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:2

11e minuut.
Nikiel is nu in balbezit. Nikiel met een sublieme pass. Pedregosa met een sublieme pass. Terlemez rent richting de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Ewiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Ewiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:3

15e minuut.
Ślak passt de bal zonder na te denken. Blank rent richting de bal. Blank passt de bal met de wreef. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez schiet op doel. Ewiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Zachwyc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa geeft een hoge lob. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Ewiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nikiel zal de hoekschop nemen. Terlemez krijgt zijn hoofd ertegen. Ewiak bokst de bal weg.

20e minuut.
Ochojski onderschept slim de pass. Czarkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ślak. Czarkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Pedregosa met een sublieme pass. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal in één keer door. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Ślak is nu in balbezit. Ślak passt de bal met de wreef. Murdza rent richting de bal. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Pedregosa haalt uit met een fantastische trap. Ewiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Idczak de bal onder controle te krijgen. Urrutia is nu in balbezit. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:4

25e minuut.
Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa passt de bal met de wreef. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:5

28e minuut.
Daar is Murdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa geeft een hoge lob. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:6

33e minuut.
Główczyk probeert naar een medespeler te passen. Urrutia probeert de bal aan de voet te houden. Blank geeft een lange en hoge pass. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Ewiak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:7

36e minuut.
Urrutia passt de bal zonder na te denken. Terlemez heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiowski rent richting de bal. Terlemez verovert de bal door een tackle van achteren. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Ewiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Ewiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:8

43e minuut.
Pedregosa met een sublieme pass. Terlemez probeert de bal met de borst te controleren. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Szczyżek heeft problemen om de bal te vangen. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Urrutia de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ewiak trapt de bal weg van het doel. Blank probeert naar een medespeler te passen. Pedregosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Terlemez de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Ewiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanCzur 60%, Nestea FC 40%.
PanCzur - Nestea FC 0:9

46e minuut.
Terlemez speelt de bal door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia passt de bal in één keer door. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:10

55e minuut.
Zachwyc rent richting de bal. Zachwyc geeft de bal voor. Pedregosa speelt de bal door. Terlemez heeft problemen om de bal te vangen. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:11

57e minuut.
Główczyk geeft een hoge lob. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa geeft de bal voor. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:12

60e minuut.
Blank probeert naar een medespeler te passen. Urrutia rent richting de bal. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Ewiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Główczyk rent richting de bal. Terlemez onderschept slim de pass. Terlemez met een sublieme pass. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel. Ewiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:13

69e minuut.
Terlemez passt de bal met de wreef. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia passt de bal in één keer door. Nikiel rent richting de bal. Nikiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pedregosa kopt de bal weg. Urrutia rent richting de bal. Urrutia passt de bal in één keer door. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel. Ewiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Klungelig pakt Nikiel de bal. Nikiel met een sublieme pass. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel. Ewiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:14

78e minuut.
Kurniawka probeert de bal met de borst te controleren. Pedregosa geeft een hoge lob. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:15

82e minuut.
Gołembiowski geeft de bal voor. Blank kopt de bal weg. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:16

83e minuut.
Szczepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepek passt de bal zonder na te denken. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Pedregosa probeert naar een medespeler te passen. Terlemez rent richting de bal. Urrutia is nu in balbezit. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa probeert naar een medespeler te passen. Terlemez rent richting de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Ewiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PanCzur - Nestea FC 0:17

89e minuut.
Chwieduk verovert de bal door een tackle van achteren. Chwieduk geeft een hoge lob. Nikiel met een sublieme pass. Terlemez heeft problemen om de bal te vangen. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ewiak trapt de bal weg. Kurniawka kopt de bal weg. Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Terlemez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanCzur 75%, Nestea FC 25%.
PanCzur - Nestea FC 0:17