Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS MESZNA kosmo
451 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Aniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniszewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stalmach de bal. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS MESZNA - kosmo 1:0

6e minuut.
Świder passt de bal in één keer door. Pestka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka probeert naar een medespeler te passen. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... Szympruch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Kurzawski rent richting de bal. Brylski rent richting de bal. Kurzawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawski haalt uit met een fantastische trap. Szympruch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS MESZNA - kosmo 2:0

30e minuut.
Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniszewski is nu in balbezit. Aniszewski passt de bal zonder na te denken. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS MESZNA 49%, kosmo 51%.
ŁKS MESZNA - kosmo 2:0

51e minuut.
Hejno geeft een hoge lob. Aniszewski rent richting de bal. Bazelewski begaat een overtreding. Bazelewski krijgt een gele kaart. Aniszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mosór zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS MESZNA - kosmo 3:0

55e minuut.
Bazelewski probeert naar een medespeler te passen. Święciński rent richting de bal. Mosór onderschept slim de pass. Mularski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS MESZNA - kosmo 3:1

60e minuut.
Święciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobotka verovert de bal door een tackle van achteren. Sobotka probeert naar een medespeler te passen. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS MESZNA - kosmo 4:1

61e minuut.
Świder raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zwojnica komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Hejno geeft een hoge lob. Barczeski kopt de bal weg. Klungelig pakt Grzenkowski de bal. Święciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Święciński draait met de bal, schiet en ... Lipiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kurzawski rent richting de bal. Hejno onderschept slim de pass. Hejno speelt de bal door. Mularski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ostrowski geeft een hoge lob. Bazelewski is nu in balbezit. Zwojnica begaat een overtreding. Zwojnica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS MESZNA 40%, kosmo 60%.
ŁKS MESZNA - kosmo 4:1