Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Znicz Pruszków Paranoidalne planetoidy
Uszew Tactiek Beduinofska
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 38.7
redelijk Schieten matig
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Klungelig pakt Gunawan de bal. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa geeft een lange en hoge pass. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ivuti probeert de bal aan de voet te houden. Rabí bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivuti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivuti krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Guagusila rent richting de bal. Guagusila speelt de bal door. Chan-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Yang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sudarsono geeft een hoge lob. Daar is Sacristán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivuti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Paranoidalne planetoidy 0:1

13e minuut.
Guevara geeft een hoge lob. Inworp. Ngọc Cường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Znicz Pruszków - Paranoidalne planetoidy 1:1

15e minuut.
Gourounias verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft de bal voor. Ivuti rent richting de bal. Ivuti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Guagusila kopt de bal weg. Sudarsono bereikt de bal nog maar net als eerste. Concheta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Concheta krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Sudarsono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guagusila met een snel genomen vrije trap. Ivuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Yang is nu in balbezit. Ivuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivuti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson met een sublieme pass. Ivuti is nu in balbezit. Chan-Yang is nu in balbezit. Chan-Yang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivuti is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Guagusila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmagaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Randa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lokmacı neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lokmacı speelt de bal door. Randa is nu in balbezit. Randa passt de bal in één keer door. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chan-Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Ivuti is nu in balbezit. Arditi onderschept slim de pass. Chan-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Yang schiet op doel. Paal! Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guagusila zal de hoekschop nemen. Chan-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Yang haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gabelli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gourounias probeert naar een medespeler te passen. Sudarsono rent richting de bal. Sudarsono met een sublieme pass. Chan-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Yang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Richards trapt de bal weg. Lokmacı rent richting de bal. Guagusila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lokmacı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lokmacı kan niet meer verder spelen. Szczerbal komt het veld opgelopen. Arditi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Randa onderschept slim de pass. Randa geeft een hoge lob. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki schiet op doel. Kotev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 48%, Paranoidalne planetoidy 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Znicz Pruszków - Paranoidalne planetoidy 1:1

48e minuut.
Szczerbal geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Randa de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gunawan. Randa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szczerbal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Sudarsono de bal. Sudarsono passt de bal met de wreef. Chan-Yang speelt de bal door. Ivuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivuti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gourounias speelt de bal door. Zmagaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap. Kotev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sudarsono probeert naar een medespeler te passen. Chan-Yang rent richting de bal. Guagusila bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Yang is nu in balbezit. Chan-Yang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Szczerbal passt de bal in één keer door. Ngọc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Guagusila met een sublieme pass. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ... Kotev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Concheta rent richting de bal. Concheta geeft de bal voor. Rosznowiecki probeert naar een medespeler te passen. Randa heeft problemen om de bal te vangen. Randa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kotev probeert naar een medespeler te passen. Johnson kopt de bal weg. Sudarsono speelt de bal door. Chan-Yang rent richting de bal. Chan-Yang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 59%, Paranoidalne planetoidy 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Znicz Pruszków - Paranoidalne planetoidy 1:1