Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bydlaki Drakkar White Tower
Normal Tactiek 433
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Łabuński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazowiecki komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Aliancki passt de bal in één keer door. Dzwonek is nu in balbezit. Puszkin speelt de bal door. Piechna is nu in balbezit. Piechna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Juszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Szluga rent richting de bal. Juszczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juszczyk krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Szulimowski heeft problemen om de bal te vangen. Aliancki onderschept slim de pass. Aliancki passt de bal zonder na te denken. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Szczerbaniewicz trapt de bal weg. Szluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczyk begaat een overtreding. Szluga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szluga kan niet meer verder spelen. Juśko komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Zgrzęda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Madej de bal. Mazowiecki rent richting de bal. Juśko rent richting de bal. Juśko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bydlaki - Drakkar White Tower 1:0

43e minuut.
Klungelig pakt Drywa de bal. Kwaśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniak passt de bal zonder na te denken. Różycki rent richting de bal. Mazowiecki onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bydlaki - Drakkar White Tower 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bydlaki 36%, Drakkar White Tower 64%.
FC Bydlaki - Drakkar White Tower 2:0

53e minuut.
Drywa kopt de bal weg. Klungelig pakt Juszczyk de bal. Mazowiecki is nu in balbezit. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Leszko met de inworp. Juśko rent richting de bal. Juszczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Juśko raakt geblesseerd tijdens het duel. Juśko neemt de penalty, wat een uithaal! Szczerbaniewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Drywa is nu in balbezit. Drywa probeert naar een medespeler te passen. Aliancki met een sublieme pass. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Szulimowski rent richting de bal. Aliancki onderschept slim de pass. Aliancki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mazowiecki de bal. Mazowiecki schiet op doel. Szczerbaniewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bydlaki 37%, Drakkar White Tower 63%.
FC Bydlaki - Drakkar White Tower 2:0