Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0009
  • Stadion: FCO Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1495
FCO FC Maresto
Normal Tactiek 451
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 22.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Karakula is nu in balbezit. Twaróg is nu in balbezit. Karakula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karakula krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Mazoń verovert de bal door een tackle van achteren. Mazoń met een sublieme pass. Mamet rent richting de bal. Brynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Topszewski passt de bal in één keer door. Nasiłowski rent richting de bal. Warowy verovert de bal door een tackle van achteren. Warowy draait met de bal, schiet en ... Marszałek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Redlewski heeft problemen om de bal te vangen. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski begaat een overtreding. Brynkiewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Twaróg verovert de bal door een tackle van achteren. Twaróg met een sublieme pass. Daar is Warowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warowy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Banasiak passt de bal in één keer door. Grygo is nu in balbezit. Met opzet legt Zwojnica zijn tegenspeler op de grond. Zwojnica krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Banasiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skorupa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCO 57%, FC Maresto 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCO - FC Maresto 0:0

50e minuut.
Pluta met een sublieme pass. Brynkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Targoś is nu in balbezit. Brynkiewicz onderschept slim de pass. Brynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Redlewski geeft een lange en hoge pass. Zwojnica kopt de bal weg. Rogala heeft problemen om de bal te vangen. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skorupa neemt de hoekschop. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica schiet op doel. Juszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Skorupa geeft een hoge lob. Topszewski kopt de bal weg. Nasiłowski heeft problemen om de bal te vangen. Giemsa is nu in balbezit. Giemsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ociesa is nu in balbezit. Ociesa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grygo de bal. Warowy rent richting de bal. Warowy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCO 65%, FC Maresto 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCO - FC Maresto 0:0