Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPUFFANI WILKOWYJE CITY
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Nitecki is nu in balbezit. Nitecki geeft de bal voor. Staniec met een sublieme pass. Krzętowski rent richting de bal. Krzętowski draait met de bal, schiet en ... Pieńkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPUFFANI 39%, WILKOWYJE CITY 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPUFFANI - WILKOWYJE CITY 0:0

51e minuut.
Butor is nu in balbezit. Wołczyk onderschept slim de pass. Grochowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grochowski krijgt een gele kaart. Wołczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krzętowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helak is nu in balbezit. Torbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Torbiński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wódkiewicz met een harde bal richting middenveld. Szczupak rent richting de bal. Szczupak speelt de bal door. Daar is Kanownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanownik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Grochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Kanownik rent richting de bal. Kanownik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPUFFANI 45%, WILKOWYJE CITY 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPUFFANI - WILKOWYJE CITY 0:0