Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maresto Drakkar White Tower
451 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 16.4
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Twaróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Topszewski rent richting de bal. Twaróg met een sublieme pass. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zwojnica passt de bal met de wreef. Topszewski is nu in balbezit. Topszewski passt de bal zonder na te denken. Warowy is nu in balbezit. Warowy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Topszewski kopt de bal weg. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Warowy is nu in balbezit. Warowy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maresto - Drakkar White Tower 1:0

21e minuut.
Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica geeft een lange en hoge pass. Warowy is nu in balbezit. Warowy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zwojnica passt de bal zonder na te denken. Twaróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Twaróg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Warowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warowy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maresto - Drakkar White Tower 2:0

28e minuut.
Twaróg speelt de bal door. Warowy rent richting de bal. Juszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Twaróg passt de bal zonder na te denken. Warowy is nu in balbezit. Warowy passt de bal zonder na te denken. Skorupa is nu in balbezit. Skorupa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maresto 28%, Drakkar White Tower 72%.
FC Maresto - Drakkar White Tower 2:0

53e minuut.
Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Madej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Zwojnica zijn tegenspeler op de grond. Zwojnica krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zwojnica krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maresto 47%, Drakkar White Tower 53%.
FC Maresto - Drakkar White Tower 2:0