Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0009
  • Stadion: FCO Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1507
FCO FC Bydlaki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.3
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Aliancki verovert de bal door een tackle van achteren. Aliancki geeft een hoge lob. Juśko is nu in balbezit. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Pilszak geeft een hoge lob. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliancki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aliancki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Daar is Mazoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki met een sublieme pass. Juśko rent richting de bal. Juśko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Marszałek rent richting de bal. Marszałek met een sublieme pass. Kwaśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kacprzyk geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Karakula is nu in balbezit. Drywa verovert de bal door een tackle van achteren. Drywa speelt de bal door. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Leszko kopt de bal weg. Bujok kan de bal niet met de borst controleren. Bujok met een sublieme pass. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lubik rent richting de bal. Kosznik probeert naar een medespeler te passen. Juśko is nu in balbezit. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCO 48%, FC Bydlaki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCO - FC Bydlaki 0:0

48e minuut.
Rogala rent richting de bal. Juśko onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karakula. Karakula krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Mazowiecki rent richting de bal. Karakula is nu in balbezit. Mazowiecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karakula wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Karakula kan niet meer verder spelen. Marczyński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Grygo rent richting de bal. Juśko rent richting de bal. Grygo onderschept slim de pass. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rogala probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kosznik neemt de hoekschop. Leszko is nu in balbezit. Leszko schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCO 56%, FC Bydlaki 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCO - FC Bydlaki 0:0